شهرکرد- ایرنا- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری از انجام ۴۰ درصد فیلمبرداری اثر سینمایی "آن‌دو" اقتباسی از زندگی شهیدان ظفر و خدارحم خالدی خبر داد و گفت: فیلمبرداری این فیلم در استان به پایان رسید و ادامه آن در استان خوزستان انجام می‌گیرد که این فیلم روایتی از زندگی ظفر خالدی نوجوان‌ترین شهید کشور است.

اسماعیل عسگری روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: فیلم سینمایی " آن‌دو" زندگی‌نامه ۲ برادر شهید به نام‌های ظفر و خدارحم خالدی است که هر ۲ در عملیات رمضان به شهادت می‌رسند و پس از ۱۰ سال در عملیاتی در آغوش یکدیگر تفحص شده و در زادگاه خود شهرستان لردگان به خاک سپرده می‌شوند.

وی ادامه داد: شهید ظفر خالدی با ۱۱ سال سن کوچکترین شهید جبهه و جنگ از شهدای شاخص ملی به شمار می‌رود و فیلم سینمایی " آن‌دو" یکی از پنج طرح ملی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور است که در سال گذشته به تصویب رسید.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بخشی از این فیلم در استان فیلمبرداری شده بود به اتمام رسید و روند فیلمبرداری در استان خوزستان آغاز شده است و پس از آن پایان فیلمبرداری در شهرک سینمایی تهران انجام می‌گیرد.

عسگری خاطرنشان کرد: تلاش عوامل تولید بر این است که این طرح سینمایی به جشنواره فیلم فجر امسال برسد.

وی با بیان اینکه فیلم سینمایی "آن‌دو" نخستین اثر تولید شده در استان با رویکرد دفاع مقدس است، اظهار داشت: بخشی از عوامل این فیلم هنرمندان بومی استان و تعدادی نیز از هنرمندان ملی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری یادآور شد: ایده تولید و ساخت فیلم سینمایی "آن‌دو" از دی ماه سال گذشته مطرح و پس از تصویب در بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مراحل ساخت آن آغاز شد.

به گزارش ایرنا، ظفر خالدی یکی از نوجوان‌ترین شهیدان کشور است که در ۲۳ خرداد سال ۱۳۶۱ در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.

ظفر خالدی دوم مرداد ۱۳۴۹ در روستای تنگ کلوره لردگان به دنیا آمد و در حالی که دانش‌آموز کلاس اول راهنمایی بود داوطلبانه از سوی بسیج در جبهه حضور یافت.

او اصرار بسیاری برای دیدار با امام (ره) داشت تا اینکه به همراه پدرش راهی تهران شد و در آنجا پس از سه روز به همراه کاروانی از تهران در حالی که ۱۱ سال بیشتر نداشت موفق به دیدار امام راحل شد.

سرانجام در سال ۱۳۶۱ به جبهه اعزام شد. در عملیات رمضان، ظفر به همراه برادرش خدارحم جانانه ایستادند و فردای عملیات هیچ‌کس آنها را ندید. پس از ۱۰ سال وقتی پیکر ظفر همراه برادرش خدارحم خالدی در کانالی در منطقه عملیاتی رمضان پیدا شد که در آغوش یکدیگر به شهادت رسیده بودند.