تهران- ایرنا- یکی از مقامات ارشد سازمان ملل عصر جمعه به وقت محلی اعلام کرد که یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در غزه آواره شده‌اند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، لین هاستینگز دستیار دبیر کل سازمان ملل متحد و هماهنگ کننده امور بشردوستانه این سازمان، افزود: بیش از ۶۹۰ هزار فلسطینی هم اکنون در نوار غزه به تاسیسات آنروا و سایر مکان‌هایی که به امن بودن آنها امیدوار هستند از جمله بیمارستان‌ها، کلیساها و مدارس پناه آورده‌اند.

وی که در یک نشست خبری صحبت می‌کرد، بر وضعیت چالش‌برانگیز کنونی در نوار غزه تاکید کرد و گفت: واقعیت این است که در حال حاضر هیچ منطقه‌ای در نوار غزه واقعا امن نیست.

هاستینگز همچنین یادآور شد: هزینه تامین نیازهای کل جمعیت غزه و ۵۰۰ هزار نفر که در کرانه باختری ساکن هستند تا پایان سال جاری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.

مارتین گریفیتس هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه سازمان ملل نیز پیشتر در رابطه با وضعیت ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه گفته بود: از طریق انجام مذاکرات، پیشرفت‌هایی در زمینه ورود سوخت بیشتر به غزه صورت گرفته است.

وی افزود: تامین سوخت برای تداوم عملکرد موسسات، بیمارستان‌ها، توزیع آب و برق ضروری است و ما باید این منابع را به طور پیوسته وارد غزه کنیم.

گریفیتس همچنین خاطرنشان کرد: باید وقفه‌هایی در جنگ ایجاد شود تا از این طریق بتوانیم نیازهای مردم غزه را برآورده کنیم.

به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

تداوم بمباران غزه و کشتار زنان و کودکان فلسطینی در حالی متوالی ادامه دارد که کشورهای غربی حامی رژیم صهیونیستی تا کنون هرگونه قطعنامه آتش بس در شورای امنیت را وتو کرده و یا به جای تلاش برای توقف کشتار و بمباران فلسطینیان به دنبال تصویب قطعنامه‌هایی در حمایت بیشتر از تل‌آویو هستند.

برچسب‌ها