به گزارش ایرنا، نام باروز با کشتی زیبا و تهاجمی وی برابر کشتیگیران ایرانی گره خورده است. دارنده مدال طلای المپیک، برای نخستین بار در سال ۲۰۱۱ استانبول نامش را در عرصه جهانی آشکار کرد و توانست نخستین طلای جهانی خود را در ترکیه بدست آورد. او در المپیک ۲۰۱۲ لندن توانست در دیدار فینال وزن ۷۴ کیلوگرم برابر صادق گودرزی از کشورمان تنها مدال طلای المپیکی خود را بدست آورد. باروز افسانهای با هفت طلای جهانی و المپیک؛ پرافتخارترین کشتیگیر آمریکا لقب گرفت.
باروز تاکنون۹ مدال جهانی (۶ طلا و سه برنز) را نیز بدستآورده و توانست نام خود را در تالار مشاهیر این کشور به ثبت برساند. باروز ۳۴ ساله که محبوبیت زیادی در بین کشتی دوستان ایرانی دارد طی سالهای متمادی برابر حریفانی از کشورمان قرار گرفت که تا پیش از بهمنماه سال ۱۴۰۱ برنده مطلق جدالهای خود با ایرانیان بود. او در مقابل صادق گودرزی (سه مرتبه)، عزتالله اکبری (سه مرتبه)، محمد نخودی (۲ مرتبه) و مرتضی رضاییقلعه، مصطفی حسینخانی، سیدعلی موسوی، علیرضا قاسمی و پیمان یاراحمدی (یکبار) به پیروزی رسیده است. تنها شکست باروز برابر آزادکاران ایرانی مربوط به جام جهانی کشتی آزاد در سال ۲۰۲۲ بازمیگردد که او برابر علی سوادکوهی نخستین شکستش را تجربه کرد.
باروز پس از المپیک توکیو در وزن ۷۹ کیلوگرم قرار گرفت و توانست در جهانی ۲۰۲۱ اسلو و ۲۰۲۲ بلگراد به مدال طلای این وزن برسد.
بنابر گزارش سایت اتحادیه جهانی، رقابتهای تاراز قزاقستان نخستین بازگشتش پس از سه سال به وزن ۷۴ کیلوگرم بود. پس از گذراندن سه سال در وزن ۷۹ کیلوگرم، ستاره آمریکایی روز جمعه در مسابقات داکنایف به وزن المپیکی بازگشت. او اکنون با کسب سه پیروزی متوالی در قزاقستان به دنبال کسب اولین طلای خود در وزن ۷۴ کیلوگرم است. وی گفت: من دوباره در حال تطبیق با وزن جدید هستم. من سه سال است که در وزن ۷۴ کیلوگرم نبودم. مشکلاتی دارم که باید از بین ببرم، اما احساس خوبی که مجدد به وزن المپیکی بازگشتم.
باروز با پیروزی ۹-۲ مقابل یرخان بکسولتانوف از قزاقستان کارش را آغاز کرد. او در مرحله یک چهارم نهایی ظفربک اوتاخونوف (ازبکستان) را با نتیجه ۹-۲ شکست داد.
او گفت: برنامه من برای ورود به اینجا بود. کار آسانی نیست، اما مطمئن هستم که میتوانم کار را انجام دهم. باروز در نیمه نهایی مقابل یرباریس ساتیبالدی (قزاقستان) ۱۰-۰ پیروز شد تا روز امروز برای برگزاری مبارزه فینال برابر سیرباز تلگات قهرمان سابق آسیا از قزاقستان خواهد رفت که شاید بزرگترین آزمون باروز در بازگشتش باشد.
او گفت: با در نظر گرفتن همه چیز، سن من، زمان سال، آنچه پیش روی من است و آنچه پشت سرم قرار دارد، احساس خوبی دارم.
باروز از زمان کسب ششمین عنوان قهرمانی جهان در بلگراد در سال گذشته، شکستهایی را نیز متحمل شد. او در آذرماه سال گذشته به علی سوادکوهی در جام جهانی باخت که اولین باخت دوران حرفهای او به کشتیگیر ایرانی بود. اوایل سال جاری، او پس از باخت مقابل چنس مارستلر در وزن ۷۹ کیلوگرم نتوانست به تیم ملی کشورش برسد.
براندون اسلی که به عنوان مربی با باروز در تاراز حضور دارد، گفت: یکی از موضوعات مهم عدم حضور باروز در تیم جهانی بود و به همین دلیل بهتر بود او زودتر وزنش را کاهش میداد. اگر در صربستان کشتی میگرفت، پس از آن مدتی را این فرصت را برای بازیابی خودش داشت اما اکنون رسیدن به وزن جدیدش برای او سختتر خواهد شد.
براندون اسلی مربی باروز، در نیمه نهایی بازیهای المپیک ۲۰۰۰ سیدنی موفق به شکست اعجوبه دنیای کشتی یعنی بوایسیار سایتیاف شد. اسلی در آن سال تا فینال وزن ۷۶ کیلوگرم المپیک صعود کرد و در فینال مبارزه را به الکساندر لیپود آلمانی واگذار کرد اما بعد از مثبت شدن نتیجه تست دوپینگ لیپود، طلا به اسلی داده شد.