به گزارش ایرنا، در این نشست با اشاره به تاریخ دوم نوامبر ۱۹۱۷ که طی آن بالفور وزیر خارجه وقت انگلیس با صدور نامه ای خطاب به روتشیلد از تشکیل خانه ملی برای یهود در سرزمین فلسطین حمایت کرد، تاکید شد: این اعلامیه که زمینه سازی آن از سال ها قبل انجام شده بود، نخستین گام رسمی برای تأسیس رژیم جعلی صهیونیستی در سرزمین فلسطین در راستای پاسخ دادن به مطالبات صهیونیسم جهانی بود.
همچنین دولت جعلی رژیم صهیونیستی سه دهه بعد در سال ۱۹۴۸ و در یوم النکبه بر پایه این اعلامیه در قلب سرزمینهای اسلامی بنیان گذاشته شد و بحرانی را رقم زد که با گذشت بیش از ۷۵ سال همچنان ادامه دارد.
در این نشست تصریح شد: بر مبنای اسنادنگاری و تاریخ نگاری بیان شد که اعلامیه بالفور سرآغازی برای مهاجرت تدریجی صهیونیست ها از نقاط گوناگون جهان و آوارگی ملت فلسطین با قدمتی چندین هزار ساله در این سرزمین مقدس شد. نتایج اجرای این اعلامیه حاصلی جز بی ثباتی، ناامنی و منازعات خونین و به تبع آن ایجاد تنش های روزافزون در منطقه حساس غرب آسیا نبوده است.
حاضران در این نشست تأکید کردند: از سوی دیگر ادامه جانبداری انگلیس و آمریکا از رژیم اشغالگر صهیونیستی بر پایه اهداف شوم این اعلامیه نتوانسته است آرمان فلسطین را پایان داده و رژیم صهیونیستی را تثبیت کند. اقدامات صهیونیست ها از جمله مصادره اراضی، الحاق و شهرک سازی وضعیت فلسطین را پیچیده تر و آینده منطقه را با چالش های جدی تری مواجه کرده است.
همچنین، وقایع اخیر در غزه نیز نشان می دهد که اعلامیه بالفور و جنایات علیه فلسطین نتوانسته به این رژیم جعلی هویت بخشد و همچنان ملت فلسطین با ادامه مبارزات با تمامی ابزارها و راهکارهای ممکن از آرمان فلسطین حمایت می کنند.