تهران- ایرنا-در ادامه بررسی جزییات لایحه برنامه هفتم سیاست های کلی تامین امنیت  غذایی پایدار و غذای سالم و با کیفیت برای آحاد جامعه و ارتقای تولید محصولات کشاورزی مشخص شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، در نشست علنی امروز- دوشنبه ۱۵ آبان ماه- مجلس شورای اسلامی ادامه رسیدگی به جزییات لایحه برنامه هفتم در دستور کار مجلس قرار گرفت و نمایندگان با ماده ۳۲ این لایحه موافقت کردند.

در ماده۳۲ لایحه برنامه هفتم آمده است:در اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و بندهای ۶ و ۱۱ سیاستهای کلی برنامه هفتم وتامین امنیت غذایی پایدار و غذای سالم و با کیفیت برای آحاد جامعه ، پایداری مناطق روستایی و عشایری و توزیع متعادل جمعیت بین مناطق روستایی و شهری و به منظور تحقق اهداف کّمی زیر مطابق با احکام این فصل اقدام می شود:

داود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه در مورد این جدول و سنجه عملکردی امنیت غذایی و ارتقای محصولات کشاورزی گفت:ما به شدت نگران هستیم دولت نمی تواند تعهداتی ایجاد شده را با توجه به توان مالی خود عملیاتی کند مثلا در موضوع توسعه کشاورزی فرا سرزمینی ،دو میلیون هکتار تا پایان برنامه در نظر گرفته شده بررسی کنید که در چهل ساله گذشته تا چه اندازه کشت فرا سرزمینی انجام شده این هدف تحقق یافتنی نیست.

منظور اضافه کرد: در موضوع سامانه آبیاری هم این مشکل وجود دارد و آنچه هدف گذاری شده دو سه برابر ظرفیت دولت است و در تجهیز و زه کشی اراضی هم قابل دستیابی نیست و نمی توانیم این هدف را عملیاتی کنیم.

وی در مورد احداث جاده بین مزارع هم گفت:در کشور نقاط حادثه خیز وجود دارد که سالیانه ۲۰ هزار کشته دارد و نمی توانیم به درستی این جاده ها را احیا کنیم و با توجه به این وضعیت احداث جاده بین مزراع شدنی نیست از نمایندگان می خواهم به این ماده رای ندهید و برای بازنگری به کمیسیون برگردد.