به گزارش ایرنا، علی اکبر حسینی محراب یکشنبه شب در نشست شورای ورزش خوزستان که در محل استانداری برگزار شد بیان اینکه ورزش محلات و روستاها باید در اولویت کاری مدیران قرار گیرد تا جوانان مناطق محروم از امکانات مورد نیاز بهرهمند شوند گفت: زمینه فعالیت جوانان در اسب سواری، اتومبیلرانی و دیگر ورزش های پرطرفدار فراهم شود. همچنین قهرمانان آسیا و جهان باید به عنوان الگویی مناسب برای جوانان استان مطرح باشد.
وی با اشاره به گسترش زمینهای چمن مصنوعی در استان افزود: باید زمینه ورزش جوانان و خانوادهها فراهم شود چرا که این موضوع به سلامت انسان بستگی دارد.
استاندار خوزستان گفت: اسبسواری، تیراندازی، شنا، موتورسواری و اتومبیلرانی جزو رشته های پرطرفدار استان بوده که باید زمینه فعالیت آنها را برای جوانان فراهم کنیم.
وی با اشاره به ورزش دانش آموزی و دانشجویی بیان کرد: مدارس و دانشگاه باید با برگزاری جشنوارههای ورزشی به شکوفایی استعدادها کمک کنند. هر چقدر در این زمینه سرمایهگذاری کنیم شادابی و نشاط در جامعه افزایش پیدا میکند.
حسینی محراب گفت: ۱۶ درصد مدالهای مسابقات پاراآسیایی هانگژو متعلق به ورزشکاران استان بود که رشد بسیار خوبی نسبت به دوره قبل است. تعداد مدالهای آسیایی قهرمانان ما در رشتههای ورزشی رو به افزایش بوده که نوید خوبی برای حرکتهای ورزشی بیشتر است.
استاندار خوزستان گفت: باید به گونه ای عمل کنیم که سرمایهگذاران بخش خصوصی در امر ورزش فعالیت کنند به عنوان مثال پوشاک مجید برند بسیار خوبی در دنیا است و باید چنین برندهایی توسعه پیدا کند.
وی افزود: اگر بتوانیم شهرک پوشاک ورزشی را در استان شکل دهیم و سرمایهگذاران را جذب کنیم قطعا میتوان در زمینه اقتصاد ورزش بهتر عمل کرد.
حسینی محراب گفت: با پیگیری این شورا مشکلات استخدام ورزشکارانی که عنوان قهرمانی آسیا و جهان را دارند، به زودی حل میشود. تاکنون بیش از ۲۰ کشتیگیر استان به استخدام شرکت گروه ملی درآمدند که امیدوارم دیگر ارگانها این موضوع را دنبال کنند.
وی افزود: در اهواز ۸۰ زمین خاکی و ۴۰۰ تیم فوتبال وجود دارد که میتوان از این ظرفیت برای پر کردن اوقات فراغت فرزندانمان استفاده کرد.
استان خوزستان ۲۳۰ ورزشکار سازمان یافته در رشته های مختلف ورزشی دارد.
برخورد جدی با قاچاق کالای حجمی
همچنین استاندار خوزستان گفت: با قاچاق کالای حجمی برخورد جدی میشود ولی ورود کالای همراه مسافر هیچ اشکالی ندارد.
علیاکبر حسینی محراب در نشست مبارزه با قاچاق کالا و ارز که در محل استانداری برگزار شد اظهار کرد: عدهای سودجو تحت عنوان قاچاق کالا، یک سری ماشین اختیار کرده و از این طریق کالا را به دیگر نقاط منتقل میکنند که ممنوع بوده و مشکلاتی در مسیر راه ایجاد میکند.
وی بیان کرد: در سه روز قبل ۷۰ خودرو شوتی توسط پلیس راهور استان دستگیر و اعمال قانون شدند.
استاندار خوزستان به مسئله قاچاق سوخت در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: برخیها با استفاده از وضعیت شهرها و روستاهای مرزی، افرادی را وادار به قاچاق غیرقانونی سوخت میکنند در حالی که کشور اکنون به سوخت نیاز دارد.
وی افزود: کالای سوخت ما را به قیمت ارزان خریداری کرده و به قیمت گزافی میفروشند که با ورود نیروی دریایی سوم سپاه و مرزبانان، کشفیات خوبی در این زمینه صورت گرفت.
حسینی محراب با اشاره به کشفیات قاچاق سوخت در استان گفت: باید با کمک سیستمهای نرم افزاری و راستی آزمایی به کاهش قاچاق کالای سوخت کمک کرد.
وی کالاهای تهلنجی را از مباحث جدی در استانهای مرزی دانست و افزود: لنجداران طبق قانون اجازه دارند برای خود و افراد حاضر در لنج، کالای همراه بیاورند هر چند این موضوع باعث سو استفاده شبکههای تضمینی قاچاق کالا شده است.
استاندار خوزستان ادامه داد: بر اساس قانون لنج داران در طول سال میتوانند یک یا ۲ بار از حاشیه خلیج فارس کالا بیاورند و در شهرهاییمانند آبادان، خرمشهر، شادگان، چوئبده و ... عرضه کنند.
وی افزود: متاسفانه برخی مجوزهای صیادی برای قاچاق سوخت استفاده میشود که شیلات و اتحادیهها باید این موضوع را پیگیری کنند.
حسینی محراب گفت: شیلات کشور در سالهای گذشته مجوز جدیدی برای صید نداده که امیدوارم این امر هر چه سریع تر اجرایی و مجوز صیادهای استان صادر شود.