به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت آب منطقهای اصفهان، روز دوشنبه به نقل از حسن ساسانی اضافه کرد: دفتر منطقهای مدیریت یکپارچه حوضه آبریز زایندهرود بمنظور شکلگیری مدیریت حوضههای آبریز در شرکت مدیریت منابع آب ایران، ۱۶ آبان امسال بطور رسمی افتتاح میشود.
وی اظهار داشت: اخذ و اجرای تصمیم ها با رویکرد علمی و با مشارکت بهرهبرداران (ذینفعان) و ذیمدخلان واقعی آب از اهداف فعالیت این دفتر است.
ساسانی خاطرنشان کرد: حوضه آبریز زاینده رود با پیچیدگی های فراوانی از جنبه های مختلف روبهرو بوده و سالها توسط مشاوران داخلی و خارجی مورد بررسی قرار گرفته است تا امروز افتتاح دفتر منطقهای مدیریت یکپارچه این حوضه اجرایی شود.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای اصفهان خاطرنشان کرد: بخش زیادی از آنچه امروز بعنوان دانش فنی در این دفتر مهیاست و استفاده می شود حاصل تلاش کارشناسان و مدیران خبره ایرانی است.
ساسانی اضافه کرد: این دفتر علاوه بر بکارگیری الگوها و ابزار پشتیبانی تصمیمگیری، وظیفه ایجاد ساختار هماهنگ کننده در سطح ملی و منطقهای را با حضور نهادهای دیگر دولتی و غیر دولتی و گروداران امکانپذیر میسازد.
وی گفت: دفتر منطقهای مدیریت یکپارچه حوضه آبریز زایندهرود جایگاهی رسمی برای هماندیشی و تنظیم ساختار مدیریت از پایین به بالا را فراهم میکند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان با بیان اینکه تحلیل اثر هر اقدام در گذشته و هر تصمیم در آینده بر منابع و مصارف آب در حوضه زاینده رود، اصلاح اقدامات و همچنین انحراف عملکردها توسط این دفتر انجام می شود و تصمیمگیران از آن مطلع خواهند شد، افزود: با افتتاح دفتر منطقهای مدیریت یکپارچه حوضه آبریز زایندهرود شاخص های حکمرانی خوب از قبیل شفافیت، مشارکت، قانون محوری، کارایی و مسوولیت پذیری قابل رصد است.
به گزارش ایرنا، رودخانه زایندهرود به طول بیش از ۴۰۰ کیلومتر در دهههای اخیر بدلیل برداشتهای غیرقانونی در بالادست، انتقال آب به حوضه دیگر، تراکم جمعیت و تا حدودی کاهش نسبی بارندگیها، به یک رودخانه با جریان دورهای، تبدیل و در پایین دست در فصول گرم بویژه تابستان با خشکی مواجه شده است.