به گزارش ایرنا، محمد علی شاه حسینی روز دوشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان استان که در سالن کوثر استانداری برگزار شد، افزود: مهمترین مشکلی که مردم دارند کیفیت نان است و این مسئله به فرآیند تهیه خمیر وابسته است و آموزش برخی از نانوایی ها را نیاز دارد.
وی ادامه داد: اگر چانه بهصورت صنعتی آماده شود در آن صورت نان با کیفیت، استاندارد، سالم و با همچنین با وزن چانه استاندارد تحویل مردم داده خواهد شد و بخشی از نارضایتی همیشگی مردم نیز برطرف خواهد شد .
معاون هماهنگی اقتصادی استانداری یزد گفت: در راستای ارتقای سطح کیفیت نان و ایجاد و تقویت زمینه رضایتمندی شهروندان نیز باید به نانوایی های متخلف در مرحله اول تذکر و در مرحله بعد تنبیه اعمال شود.
شاه حسینی اظهار داشت: نان یکی از ملزومات روزانه مردم است و اقشار مختلف با نانوایی سرو کار دارند لذا باید به این بخش توجه ویژه تری صورت گیرد و به خصوص آموزش نانوایی ها در اولویت برنامه های این کارگروه باشد همچنین این قشر زحمت کش نیز درخواست هایی دارند که باید برآورده شود.
در این نشست تعدادی دیگر از مدیران مرتبط نیز درخواست ها و پیشنهادات خود را مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ گردید .