سرهنگ علی فکری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: علت نام گذاری برخی از نقاط و مسیرها به نقاطی حادثه خیز، فراوانی سوانح در آن جاده ها است بنابراین همه ساله برنامه ریزی هایی برای رفع مشکل این نقاط و کاهش آمار حوادث صورت می گیرد.
وی اصلاح هندسی مسیر، آشکار سازی نقاط حادثه خیز با نصب تابلو، چراغ های چشمک زن، خط کشی، نصب سرعتکاه و انجام یکسری طرح های عمرانی را از جمله اقدامات مورد نیاز برای ایمن سازی نقاط پرحادثه در جاده های برون شهری دانست.
رییس پلیس راه استان همدان ادامه داد: بنابراین یکی از درخواست های پلیس راه از استاندار همدان تسریع در ایمن کردن نقاط حادثه خیر باقی مانده بود که علیرضا قاسمی فرزاد با این درخواست موافقت و وعده حمایت های لازم برای ایمن کردن مسیر برای تردد رانندگان و مسافران را داد.
سرهنگ فکری بیان کرد: با ورود به فصل زمستان، تیم های گشتی پلیس راه از ظرفیت راهدارخانه ها نیز استتفاده می کنند که استاندار همدان با درخواست پلیس راه برای تجهیز این راهدارخانه ها موافقت کرد.
وی افزود: علیرضا قاسمی فرزاد در جریان بازدید از سیستم مونیتورینگ پلیس راه، با قدردانی از این کار ارزشمند بر ضرورت توسعه هوشمند سازی کنترل جاده ها با نصب دوربین پایشی و ثبت تخلف تاکید کرد و خواستار ارائه خدمات به صورت هوشمند شد.
رییس پلیس راه استان همدان بیان کرد: با توجه به کاهش ۱۳ درصدی سوانح فوتی، ۱۵ درصدی سوانح جرحی و ۲۵ درصدی مجموع سوانح فوتی، جرحی و خسارتی در نیمه نخست سال جاری و خدمات ارزنده پلیس در طرح اربعین حسینی، استاندار همدان با اهدای لوح از خدمات کارکنان این مجموعه خدوم قدردانی کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، استاندار همدان در ادامه بازدیدهای میدانی از دستگاه های اجرایی و مراکز دولتی و خدمات رسان امروز دوشنبه با همراهی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و سردار سلمان امیری فرمانده انتظامی استان از ستاد پلیس راه و راهنمایی و رانندگی همدان بازدید و با پرسنل از نزدیک دیدار و گفت و گو کرد.