زاهدان- ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالانه ۷۳ هزار تن انواع محصول نظیر گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل دلمه‌ای، بادمجان، توت فرنگی و سبزیجات برگی در گلخانه‌های استان تولید و روانه بازار مصرف داخل و خارج کشور می‌شود.

به گزارش ایرنا، سید محمدرضا سید حسینی روز دوشنبه در بازدید از گلخانه های در دست ساخت میرجاوه افزود: صرفه‌جویی در مصرف آب، افزایش بهره‌وری، امکان کاشت و برداشت محصول در تمام فصول، امکان پرورش محصولات خارج از فصل و اقلیم، قابلیت مقابله با تهدیدات و خسارات به خاطر امکان کنترل‌ و اقدامات پیشگیرانه از مزایای کاشت گلخانه‌ای در استان است. همچنین گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل دلمه‌ای، بادمجان، توت فرنگی، سبزیجات برگی و گل رز عمده محصولات تولیدی گلخانه‌های این استان هست که بخش توجهی از این محصولات نظیر گوجه فرهنگی به خارج کشور صادر شده است.

وی ادامه داد: امسال بیش از ۱۰ هزار تن انواع محصولات گلخانه‌ای از سطح ۳۸۶ هکتار از اراضی این استان برداشت و روانه بازار مصرف داخل و خارج کشور شده است.

مدیر جهاد کشاورزی میرجاوه نیز در این بازدید گفت: هم اینک ۳۳ هکتار فضای گلخانه در سطح این شهرستان مرزی استان فعال است.

محسن کهرازهی افزود: بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال امسال سرمایه گذاری در حوزه گلخانه های این میرجاوه انجام شده است که منجر به ساخت هفت هکتار جدید گلخانه شده است.

وی ادامه داد: همچنین هکلیات ساخت ۲۶ هکتار گلخانه نیز در این شهرستان به‌زودی آغاز می شود.

به گزارش ایرنا، شهرستان‌های جنوبی سیستان‌وبلوچستان به‌ویژه ۲ شهرستان بندی چابهار و کنارک با توجه به همجواری با آب‌های آزاد و دمای هوای مناسب در طول سال به عنوان یک گلخانه طبیعی بهترین شرایط و موقعیت را برای کشت انواع محصولات دارد.
دمای هوای این شهرها، خاک حاصلخیز، تفاوت نوع تابش خورشید و درجه حرارت این شهر با سایر نقاط کشور بهترین موقعیت برای کشت‌های گلخانه‌ای و سایر محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری را فراهم کرده است.
از سوی دیگر دسترسی مناسب چابهار به بازارهای جهانی بهترین شرایط را برای ساخت گلخانه و تولید محصولات کشاورزی به وجود آورده است و می‌توان علاوه بر تأمین بازار مصرف داخلی از طریق بندر شهید بهشتی محصولات تولیدی را به کشورهای مختلف دنیا صادر کرد.