سید مهدی محصل روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: در این راستا، ۱۴ هزار و ۱۲ پرونده در مراکز درمانی برای این بیماران تشکیل شدهاست.
وی اضافه کرد: برای درمان بیماران صعبالعلاج با تشکیل ۲۶۳ پرونده، ۳۵ میلیارد و ۸۸۷ میلیون ریال، بیماران دیالیز با ۶۳۰ پرونده، ۳۷۲ میلیارد و ۳۳۹ میلیون ریال و بیماران خاص با ۱۰ هزار و ۵۵۰ پرونده، ۲۱۲ میلیارد و ۹۴۰ میلیون ریال هزینه شدهاست.
وی ادامه داد: برای درمان بیماران شیمی درمانی با تشکیل ۲ هزار و ۱۷۹ پرونده، سه میلیارد و ۶۸۶ میلیون ریال و بیماران رادیوتراپی با ۳۹۰ پرونده، ۱۱۵ میلیارد و ۴۹۰ میلیون ریال هزینه شد.
محصل بیان کرد: در حال حاضر صد درصد هزینه درمانی بیماران خاص شامل بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و اوتیسم رایگان است.
وی ادامه داد: هزینه درمان بیماران رادیوتراپی و شیمیدرمانی که به مراکز دولتی مراجعه میکنند نیز از دیگر خدماتی است که بهصورت صد درصد توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت میشود.
به گفته وی، همچنین ۹۰ درصد هزینه درمان سرپایی بیماران صعبالعلاج مانند ام اس و پروانهای نیز قابل پرداخت است.
وی خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۰ طبق مصوبهای که سازمان تامین اجتماعی به مراکز تابعه ابلاغ کرد، صد درصد هزینه بیماران بستری کرونایی در مراکز دولتی نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفت.
مدیر درمان تامین اجتماعی قم گفت: در حال حاضر هزینه درمان بیماران بدحال متصل به دستگاه تهویه مکانیکی که در آی سی یو و ان آی سی یو بیمارستانهای دولتی بستری هستند بهصورت رایگان است و بهصورت کامل تحت پوشش بیمه قرار میگیرد.
۸۲۶ هزار نفر از مردم استان قم معادل ۵۸ درصد جمعیت، تحت پوشش خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی قرار دارند.