به گزارش ایرنا، این روزنامه آمریکایی نوشت: نفوذ رئیس جمهوری بایدن بر اسرائیل و اوکراین با توجه به نقش محوری واشنگتن به عنوان تامین کننده تسلیحات و اطلاعات آنها، بسیار محدودتر از حد انتظار به نظر میرسد.
بر اساس این گزارش، به نظر می رسد در هر دو مورد مربوط به میزان نفوذ و تاثیر بایدن بر نحوه عملکرد اجرای جنگ توسط این دو متحد (اوکراین و اسرائیل)، این میزان بسیار محدودتر از حد انتظار است، اما از آنجایی که آمریکا ارتباط زیادی با دو مناقشه جاری دارد میراث رئیس جمهوری این کشور نیز بر نحوه عملکرد رهبران آنها (اوکراین و اسرائیل) و چگونگی پایان بخشیدن به جنگها گره خورده است. چون در این میان واشنگتن به عنوان قدرتمندترین متحد تل آویو و بهترین امید کییف برای جنگ با روسیه تبدیل شده است.
ست مولتون، نماینده دموکرات ماساچوست و تفنگدار سابق نیروی دریایی، به نیویورک تایمز گفت که روسای جمهوری ایالات متحده در طول تاریخ به خوبی متوجه شدند آنقدر که فکر میکردند اهرم فشار زیادی بر اسرائیل ندارند. او اضافه کرد که همین امر در مورد اوکراین نیز صدق میکند، جایی که در درجه اول جنگ برای آنهاست، حتی اگر آمریکا بخواهد سهم بزرگی در نتیجه این جنگ داشته باشد.
بایدن دو هفته پیش در جریان یک سخنرانی برای مردم آمریکا مدعی شده بود که اگرچه حماس و پوتین تهدیدهای متفاوتی هستند اما آنها در یک مورد وجه اشتراک دارند. آنها هر دو میخواهند به صورت کامل یک دموکراسی همسایه را نابود کنند.
طبق این گزارش، در همین حال رئیس جمهوری آمریکا یک بازیگر محتاط است و در هر دو جنگ بارها تاکید کرده است که نیروهای آمریکایی به صورت مستقیم وارد درگیری نمیشوند تا جاییکه آمریکاییها در کشورهای خاورمیانه و ناتو نیز هدف حمله پایدار قرار نگیرند.
این روزنامه در ادامه نوشت: بایدن مصمم است تا اجازه ندهد مردم آمریکا در یک جنگ مستقیم با روسیه مسلح به سلاح هستهای گرفتار شوند و لذا دو سال اول ریاست جمهوری خود را بمنظور تمرکز بر منطقه هند- آرام از خاورمیانه عقب نشینی کرد. اما از آنجایی که تسلیحات و اطلاعات برای هر دو جنگ مهم هستند، بایدن در این واقعیت به سر میبرد که تصمیمهای نظامی باید در خود کییف و تل آویو گرفته شود نه در واشنگتن.
بر اساس این گزارش، پس از گذشت ۴ هفته از شروع عملیات "طوفان الاقصی" و ۲۰ ماه جنگ در اوکراین، بایدن با محدودیتهایی برای استفاده از اهرم آمریکا در این دو مناقشه روبرو است. به مدت ۱۰ روز دولت بایدن از رژیم صهیونیستی میخواست تا اجازه وقفه بشردوستانه در بمباران غزه را بدهد و امید داشت که کمک امنیتی ۳.۸ میلیارد دلاری سالانه آمریکا به اسرائیل به نوعی نفوذ کافی را به او بدهد تا بر تاکتیکهای سران تل آویو تاثیر بگذارد.
همچنین در این گزارش آمده است: از سوی دیگر در اوکراین والری زالوژنی ارشدترین فرمانده این کشور نیز هفته گذشته حرف از بن بست در جنگ با روسیه به میان آورد؛ مسالهای که مقامهای آمریکایی با احتیاط از گفتن آن اجتناب میکردند. بسیاری از دستیاران بایدن موافق هستند که اوکراین و روسیه در جنگ گرفتار شدند و نمی توانند خط مقدم نبرد را به هیچ وجه به حرکت درآورند.
اما آنها میترسند که صداقت زالوژنی رای جمهوریخواهان به بودجه برای کمک مالی به اوکراین را با چالش روبرو کند و ممکن است ولادیمیر پوتین را نیز به مقاومت ترغیب کند، به این امید که دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق یا یک جمهوریخواه با دیدگاه های مشابه سال آینده انتخاب شود و دیگر نخواهد از اوکراین حمایت کند.