دکتر "عباس نامبخش" ۵۴ ساله که زمانی خودش برای استان و کشور افتخار کسب می کرد و اکنون به جمع پیشکسوتان درآمده، حالا بعنوان مربی، پسرش را از نونهالی تربیت و او را که اکنون ۱۶ سال دارد به تیم ملی معرفی کرده است.
رقابت های سیزدهمین دوره جام جهانی کاراته سبک کیوکوشین از ۲۳ تا ۲۷ آبانماه امسال در ژاپن برگزار می شود و این پدر و پسر برای افتخار آفرینی به نمایندگی از ایران به این رقابتها اعزام میشوند.
پدر از ۵ سالگی با ژیمناستیک آغاز کرد و در سن ۱۲ سالگی به کاراته روی آورد و طی بیش از ۴۰ سال در سطوح مختلف قهرمانی استان و کشور در رشتههای کاتا و کمیته، حائز مقام و رتبه شد.
نامبخش که دکترای مدیریت تربیت بدنی دارد، درجه ملی داوری فوتبال هم دارد و اکنون مربیگری ممتاز ملی و دان ۷ کیوکوشین کاراته را نیز در کیسه دارد.
درآمد فدراسیون کاراته از فدراسیون فوتبال بیشتر است و مشکل بودجه ندارند و تنها مشکل این حوزه، مدیریت استاما این پدر دلسوز و قهرمان، فقط به خودش نپرداخت بلکه "علی" تنها فرزند پسر خود را هم از نونهالی در همین رشته کاراته، تربیت کرد و از او یک قهرمان ساخت.
علی نامبخش ۱۶ ساله در هنرستان تربیت بدنی یزد تحصیل می کند و فقط یک خواهر دارد که او هم ورزشکار است؛ علی آقا ورزش را از ۵ سالگی آغاز کرد و سپس در رده های نوجوانان و جوانان موفق به عضویت در تیم ملی و کسب افتخار برای استان و کشور شد.
این جوان ۱۶ ساله یزدی، بیش از ۵۰ مقام کشوری، آسیایی، اورآسیایی و بین المللی دارد و امسال هم در رقابت های قهرمانی کشور که ۵۸۰ ورزشکار حضور داشتند مقام نخست را کسب کرد.
حالا این پدر و پسر قهرمان قرار است در رقابت های جام جهانی کاراته که با حضور ۹۸ کشور در رده های قهرمان قهرمانان، پیشکسوتان، نوجوانان و جوانان برگزار میشود شرکت کنند.
عباس نامبخش به ایرنا گفت: هیات کاراته یزد در برگزاری کلاس های داوری و مربیگری، موفق عمل کرده اما در حمایت از سبک های آزاد کاراته چندان موفق نبوده است.
وی افزود: من و پسرم برای حضور در رقابت های کشوری و بین المللی از جیب خود هزینه می کنیم و تمام هزینه های رفت و برگشت با خودمان است.
وی معتقد است درآمد فدراسیون کاراته از فدراسیون فوتبال بیشتر است و مشکل بودجه ندارند و تنها مشکل این حوزه، مدیریت است.
نامبخش، امکانات رشته کاراته استان یزد را غیر استاندارد و امکانات و تجهیزات آن را ناکافی دانست و گفت: سالن اختصاصی کاراته یزد در حال ساخت است که هنوز به سرانجام نرسیده است.
وی با بیان اینکه استعداد در کاراته یزد زیاد است اما امکانات کافی نیست از فعالیت بیش از ۱۰۰ هزار نفر در این رشته در سطح استان خبر داد.
اما پسر ۱۶ ساله عباس اقا هم که اکنون عضو تیم ملی کاراته ایران است به ایرنا گفت: ۱۲ سال است که زیر نظر پدرش در این رشته فعالیت دارد.
وی افزود: در رقابت های زیادی شرکت کردم که کسب مقامهای استانی، کشوری و بین المللی حاصل آن بوده است .
وی ادامه داد: پارسال در رقابت های بورسای ترکیه و امسال در رقابت های کشوری جوانان به مقام قهرمانی رسیدم و در رقابت های کاپ آزاد اروپا در فنلاند هم رتبه نخست را کسب نمودم و اکنون به اتفاق پدرم که او نیز در رقابت های پیشکسوتان حضور دارد در رقابت های جام جهانی ژاپن حاضر خواهیم شد.
وی هزینه ها شرکت در مسابقات را بر دوش پدرش دانست و اضافه کرد: هیچ کمک هزینهای تاکنون از سوی هیچ نهاد یا شخص حقوقی و حقیقی به ما پرداخت نشده است.
وی هدف نهایی خود را با کمک پدرش، کسب مقام قهرمانی جهان اعلام کرد.