به گزارش ایرنا، فرزاد مخلص الائمه عصر سهشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی، افزود: شرایط خاص آموزشی که در مرکز استان وجود دارد در شهرستانها نیست و البته جامعیت کار در مرکز بیشتر است.
وی بیان کرد: برخی از قوانین شوراهای آموزش و پرورش مربوط به ۳۰ سال گذشته بوده که با وجود تغییر در ساز و کارهای آموزش و پرورش این قوانین نیازمند بازنگری است.
استاندار مرکزی اظهار کرد: گزارشهای استانی در خصوص شرح وظایف شوراها مبتنی بر ۲۲ بند در شهرستانها و ۶ بند مربوط به مرکز استان است که برخی از آنها خارج از وظایف ماست.
مخلص الائمه تصریح کرد: عضویت در نشست های شوراها در قانون، بدین شکل است که افراد عضو باید در جلسه حضور داشته و در صورت عدم حضور و شرکت نماینده اعضا در آن، باید به دبیرخانه اطلاعرسانی کنند.
وی، ضمن تاکید بر ارتباط با استانهای موفق در زمینه سوادآموزی و ارائه راهکارهایی برای حل مشکلات این بخش، گفت: باید نشستی با حضور رئیس مجمع جهادگران، اداره کل اتباع استانداری و ادارات کل آموزش و پرورش و کمیته امداد امام خمینی(ره) در دفتر امور اجتماعی استانداری برگزار و نسبت به حل مشکل سوادآموزی در مرکزی چارهاندیشی شود.
استاندار مرکزی با بیان طرح ملی جهاد تبیین نیز، گفت: ساز و کار ایجاد قرارگاه استانی جهاد تبیین با محوریت استانداری، سپاه و ۱۱ قرارگاه عملیاتی دانش آموزی، دانشجویی، کارمندی و کارگری و دیگر بسیج اقشار در حال بررسی است.
کمکاری مدارس غیرانتفاعی در امور تربیتی
مخلص الائمه گفت: مدارس غیر انتفاعی فعالیتهای امور تربیتی خود را کم رنگ کردهاند و خود را مستقل قلمداد میکنند و آموزش و پرورش وظیفه دارد نسبت به اصلاح این شرایط برنامهریزی کند.
استاندار مرکزی تصریح کرد: آموزش و پرورش در موضوع حجاب و عفاف مسوولیت اساسی دارد و باید اشراف کامل نسبت به اجرای این قانون داشته باشد.
آموزش و پرورش جنایتهای رژیم صهیونیستی را برای دانشآموزان تبیین کند
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی نیز با تاکید بر معرفی چهره استکبار توسط آموزش و پرورش اظهار کرد: آموزش و پرورش از فضای پیش آمده و بمباران مردم بی پناه غزه توسط رژیم صهیونیستی برای پاسخ گویی به شبهات دانش آموزان استفاده و جنایتهای رژیم صهیونیستی را تبیین کند.
سردار محسن کریمی افزود: سپاه در کنار آموزش و پرورش برای معلمان و دانش آموزان با رویکرد جهاد تبیین برنامههای متنوعی ارائه میکند.
وی، طرحهای ولایت، اردوهای راهیان نور، راهیان پیشرفت، شهیدان بهنام محمدی و روح الله عجمیان را از برنامههای متنوع در زمینه جهاد تبیین معرفی کرد.
سردار کریمی بیان کرد: معرفی چهره استکبار و مطالبه جهاد تبیین یک موضوع جدی است و ادارات با بکارگیری اساتید در این زمینه ضمن فهرستبندی موضوعات به دنبال پاسخ به شبهات کارکنان باشند تا ابهامات برطرف شود.
۴۹ مصوبه شورای آموزش و پرورش شهرستان اراک
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک اراک نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت هفت ماهه شورای آموزش و پرورش این شهرستان تعداد کل مصوبات این شورا را ۴۹ مورد عنوان کرد و گفت: ۱۰ مصوبه از مجموع این مصوبات عمرانی، هفت مصوبه رفاهی، پنج مصوبه آموزشی، چهار مصوبه فرهنگی و پرورشی و ۲۳ مصوبه نیز اداری و مالی بوده است.
حسین مولوی علتهای اصلی عدم تحقق مصوبات را نظاممند نبودن شورا، نبودن متولی در پیگیری مصوبات، نبودن الزامات اجرایی برای مصوبات، اختلاط وظایف و اعضای شورای شهرستان و استان عنوان کرد.
آموزش ۶ هزار و ۶۰۰ سواد آموز در استان مرکزی
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز اظهار کرد: آموزش ۶ هزار و ۶۰۰ سواد آموز در سال جاری از سوی سازمان نهضت سوادآموزی به استان ابلاغ شده است.
محمد نادری در رابطه با مشکلات اجرای سوادآموزی در استان گفت: کمبود نیروی انسانی، تعدد ابلاغیهها و عدم دسترسی به مشخصات افراد بیسواد از جمله چالشهای این حوزه است
بیش از ۲۲۰ هزار دانشآموز استان مرکزی در حدود ۲ هزار مدرسه تحصیل میکنند.