به گزارش ایرنا، مردی که هرچند جسم خاکیش به جبر روزگار ۴۰ سال اسیر ویلچر شد اما روح بلند و ضمیر روشنش افلاک را در می نوردید و نادیده ها را می دید.
مردی که جنگ برای خود و خانواده اش تمام نشده بود و زخمه های کهنه روزهای نبرد احاطه اش کرده بود.
"شیرعلی رحمانی" همان مردی که عباس سان از ظلم اشقای یزیدیان بعثی بدنش شرحه شرحه شد و جنگ نابرابر فروغ و روشنای چشمانش را گرفت و دستها و یکی از پاهایش را به رسم یادگار در جبهه ها بر جای گذاشت و ستون کمرش خم شد و دوتا گشت.
مردم قدردان ایلام در حالی دلاور مردی از دیار خویش را بدرقه کردند که خود را برای مناسک سوگواری مادر شهدا آماده می کنند.
آنها با چشمانی اشکبار و سینه ای سوزناک و بغضی در گلو را در جالی که نوحه خوان جانباز رشید کربلا بودند، شیرمرد ویلچرنشین اما سرافراز روزهای جبهه ها را مشایعت کردند و او را به فرشتگان ملکوت سپردند.
مردم شهید داده ایلام با ذکر یاحسین(ع) و یا فاطمه(س) امروز انسانی را بدرقه کردند که عمری را با استعانت از صبر و نماز، جرحه های به یادگار مانده از روزهای پیکار و رزم را تاب آورد.
به راستی که "شیرعلی رحمانی" مردی از طایفه جنون بود و مجنون وار به دل خطر زد و قامت رعنایش را هدیه به جانان کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حاج "شیرعلی رحمانی" که از ناحیه نخاع،۲ چشم، ۲ دست و یک پا سال ۶۱ به افتخار و شرف جانبازی نائل آمده بود، روز شنبه هفته جاری پس از سال ها تحمل جراحت های ناشی از جنگ و دلتنگی از فراغ یاران و همرزمان شهیدش، آسمانی شد.
جانباز شهید "شیرعلی رحمانی" سال ۱۳۳۴ در یکی از روستاهای بولی از توابع چوار به دنیا آمد و همزمان با آغاز جنگ تحمیلی عازم جبهه ها شد و سال ۶۱ به شرف جانبازی نائل آمد.
از شهید جانباز رحمانی هفت فرزند به یادگار مانده است.
این شهید طی ماه های اخیر به علت شدت یافتن جراحات ناشی از جنگ در کما به سر می برد تا آنکه دیروز پس از چهار دهه تحمل درد بیماری، جان به جان آفرین تسلیم کرد.
در پی شهادت شهید جانباز رحمانی مسئولان کشور و استان ایلام پیام های تسلیت و تعزیت صادر کردند.
استان ایلام دارای بیش از سه هزار شهید، ۱۱ هزار جانباز و ۳۰۰ آزاده است که در مقایسه با کل جمعیت استان در دهه ۶۰ (۲۵۰ هزار نفر) بیشترین تعداد ایثارگر کشور متعلق به ایلام است.
مناطق مسکونی استان ایلام بیش از ۳۰۰ بار مورد حمله هوایی رژیم بعث قرار گرفت و تا پایان جنگ تحمیلی و هنگام عملیات مرصاد در محاصره نیروهای عراقی بود.
شرهانی، نقطه ایثار، قلاویزان، سه راهی جندالله، قرارگاه بانروشان، کانال کمیل، قرارگاه شهید باقری، سنگر (دیدگاه) صدام، زمین فوتبال چوار، میمک و کوشک از جمله یادمان های دوران دفاع مقدس استان ایلام هستند.
طبق اسناد به جای مانده و متقن، جنگ تحمیلی در استان ایلام شروع و در همین استان هم خاتمه یافت.