اراک - ایرنا - رییس کل دادگستری استان مرکزی گفت: قضات عالم، پاکدست و شجاع سرمایه دستگاه قضایی این استان هستند و مردم با اعتماد به این بخش، برای دریافت خدمات مراجعه می‌کنند.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی دادگستری استان مرکزی، حجت‌الاسلام «سید عبدالمهدی موسوی»، افزود: قوه قضائیه در مرحله تحول و تعالی، نقش و جایگاه ارزنده و ارزشمندی برای منابع انسانی خود قائل شده است.

وی بیان کرد: قوه قضائیه به عنوان یکی از ارکان نظام، نقش اساسی در تحقق اهداف عالی جمهوری اسلامی ایران دارد و طبق اصل ۱۵۶ قانون اساسی، پشتیبان حقوق فردی و اجتماعی و مسئول تحقق بخشیدن به عدالت است و این تکالیف در سند تحول و تعالی به روشنی دیده شده و مسیر و افق دستگاه قضایی را ترسیم کرده است.

رییس کل دادگستری استان مرکزی گفت: سرمایه اصلی دستگاه عدلیه قضات و کارکنان آن است و به لطف الهی قضات عالم، پاکدست، شریف و شجاع در استان مرکزی همواره مایه مباهات بوده‌اند.

حجت‌الاسلام موسوی، با اشاره به ارزیابی سالانه قضات استان مرکزی، بیان کرد: مقام و جایگاه قضاوت به نحوی است که همواره نیازمند ارتقاء، بازآفرینی، به روزرسانی و نظارت مستمر دارد تا بتواند در ایفای نقش سازمانی خود موفق و مؤثر باشد.

وی بیان کرد: در این زمینه ارزیابی سالانه‌ای توسط دادسرای انتظامی قضات در سرفصل‌های مختلف مانند اتقان آراء، حسن رفتار با مراجعان، رعایت زمان رسیدگی، استقلال، شجاعت، رعایت نظم و انضباط، حساسیت نسبت به سلامت مجموعه، استفاده از فناوری‌های نوین، استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس، دلسوزی و علاقه‌مندی به کار و مسئولیت‌پذیری صورت گرفت.

تجلیل از ۱۴۱ قاضی استان مرکزی

رییس دستگاه قضایی استان مرکزی گفت: در این ارزیابی که نتیجه مطالعات میدانی، گزارش‌های بازرسی و نهادهای نظارتی و نیز مشاهده آراء صادره توسط قضات است از ۲۴۱ قاضی شاغل استان مرکزی ۱۴۱ نفر واجد تشویق بودند که نشان از وضعیت مطلوب استان دارد.

حجت‌الاسلام موسوی افزود: این درخشش و موفقیت‌ها در حالی صورت می‌گیرد که دادگستری استان در بخش‌های دادسرا، دادگاه و شورای حل اختلاف همواره مواجه با افزایش ورودی پرونده‌ها و کمبود نیروی انسانی بوده، بنابراین این امر باعث فشار زیاد کار روی دوش همکاران قضایی است اما با نگاه جهادی و ایمانی و به منظور تحقق عدل و عدالت کار را دنبال می‌کنند.

۲۱۲شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه می‌کنند.