سعید یوسفپور روز سهشنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا افزود: با اشاره به اضافه شدن چند شهرستان و منطقه حفاظتشده جدید، کمبود تجهیزات راهبری خودرو صحرایی و کمکدار، یگان حفاظت، کمبود نیروی انسانی و همچنین احداث ساختمان در شهرستانهای تازه تاسیس سامان، بن، خانمیرزا و فلارد به عنوان مهمترین چالشهای محیطزیست است.
به گفته وی، در دور نخست سفر رییسجمهور به استان ۳۲۰ میلیارد ریال مصوبه در این بخش تصوب شد که از این میزان ۹۰ میلیارد ریال در سالگذشته اختصاص داده شد.
یوسفپور افزود: تامین تجهیزات حفاظتی تالابهای مناطق حفاظتشده و اطفاء حریق توسط سازمان برنامه و بودجه کشور در طول سه سال که بیش از ۱۴۰ میلیاردریال مصوب شد و تاکنون ۵۸ میلیارد ریال تخصیص داده شد، که این اعتبارات برای تامین تجهیزات و حفاظت یگان حفظ و تکمیل بیسیم دیجیتال استان و تامین تجهیزات تخصصی اطفاء حریق و تالابهای در سالگذشته هزینه شده است.
وی اظهار داشت: تکمیل و تجهیز مراکز حفاظتی کوهرنگ، کیار، بروجن تا پایان سالجاری از دیگر مصوبات سفر استانی دور اول بود که برای اجرای این طرح ۸۰ میلیارد ریال تصویب شد، که ۱۰ میلیارد ریال این میزان محقق شد.
به گفته وی، تکمیل و تجهیز ایستگاه سنجش میزان آلودگی آب و هوا و آزمایشگاههای استان در طول سه سال با اعتباری بیش از ۸۰ میلیارد ریال تصویب شد که ۲۵ میلیارد ریال این میزان تخصیص داده شد.
وی به تکمیل ایستگاه آنلاین پایش کیفیت آبهای سطحی رودخانهها و خرید تجهیزات پرتابل اندازهگیری آلایندهها و سایر تجهیزات آزمایشگاهی شهرستان کوهرنگ اشاره کرد و گفت: برای اجرای این طرح ۶۰ میلیارد ریال تصوب شد، که اعتبار این طرح اختصاص داده نشد.
به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری هشت منطقه چهرگانه تحت مدیریت شامل یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیاتوحش شیرستان و پنج منطقه حفاظتشده شیدا قیصری، زیست سبزکوه وتنگ صیاد و هلن به مساحت بیش از ۱۹۰ هزار هکتار است، که حدود ۱۲ درصد مساحت استان است و سه منطقه شکار ممنوع شامل تالاب گندمان وچغاخور و منطقه شکار ممنوع خداآفرین با مساحت ۵۲ هزارهکتار است.
آیتالله سیدابراهیم رئیسی رییسجمهور در ادامه سفرهای استانی خود روز پنجشنبه ۱۹ خردادماه ۱۴۰۱ بههمراه جمعی از اعضای هیات دولت به چهارمحال و بختیاری سفر کرد تا از نزدیک مسائل این استان را مورد بررسی قرار دهد.
در جریان این سفر ۷۰۰ طرح نیمهتمام چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفت و برای طرحهای بالای ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی ردیف اعتباری در نظر گرفته شد.