روح اله صالحی روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: کلینیک کمیته امداد استان با هدف ارائه خدمات مشاوره به مددجویان فعالیت خود را آغاز کرده است و از ظرفیت هفت مشاور در این کلینیک استفاده میشود.
وی با بیان اینکه تقویت بنیانهای فکری خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد با هدف تحکیم خانواده و توانمندسازی فکری و فرهنگی آنها از رویکردهای مهم این نهاد در حوزه فرهنگی است، اضافه کرد: در همین راستا، تقویت باورهای دینی و ایمانی خانوادههای تحت حمایت یکی از شاخصهای مهم در مسیر توانمندسازی جامعه هدف به شمار میرود و برنامههای مختلفی به منظور ارتقای سطح فکری و فرهنگی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان با نگاه پیشگیرانه اجرا میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: برای اجرای برنامههای مشاورهای، مددجویان به موازات بهره مندی از کارشناسان و مشاوران درونسازمانی، از ظرفیت کارشناسان و مشاوران سایر دستگاهها از جمله نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و حوزه علمیه نیز برخوردار می شوند.
صالحی گفت: همچنین ارائه آموزشهای گروهی در زمینه پیشگیری از اعتیاد، آشنایی با مبانی فقهی، دینی و اخلاق اسلامی در خانواده و پیشگیری از آسیب گروههای مختلف مددجویی از برنامههای حوزه مشاوره در طول سال است.
۲۹ هزار خانوار با جمعیت بالغ بر ۵۸ هزار نفر زیر پوشش کمیته امداد استان زنجان هستند.