به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی مرکزبهداشت دزفول، غلامرضا زادمهر روز سه شنبه افزود: این مواد غذایی شامل انواع کیک و کلوچه، وسایل آرایشی بهداشتی، انواع نوشیدنیها و دوغ بودند.
وی ادامه داد: طی بازرسی های روزانه کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول این میزان مواد غذایی و وسایل آرایشی بهداشتی شناسایی و با هماهنگی مدیریت پسماند و حکم قضایی در سایت ماهور برنجی معدوم شد.
مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول بیان کرد: سلامت شهروندان در گرو رعایت استانداردهای بهداشتی از سوی اصناف است و واحدهای صنفی نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال از طریق آب و غذا دارند.
وی افزود: اصناف باید نسبت به رعایت شیوه نامههای بهداشتی تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی حساسیت بیشتری داشته باشند.
زادمهر گفت: شهروندان هنگام خرید، به مواردی همچون شرایط نگهداری مواد غذایی، تاریخ انقضا، برچسب اصالت کالا و سیب سلامت توجه کنند و شکایتهای بهداشتی خود از اصناف را به سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند.