میثم پاریزی روز سه شنبه در جلسه شورای اداری ورزش شهرستان بم افزود: همه ظرفیت ها برای تحقق این مهم به کار گرفته می شود.
به گزارش ایرنا به تازگی ۲ شهرستان گُنبکی در شرق استان و جازموریان در جنوب این استان تاسیس شده اند که هردو از مناطق محروم کشور و استان به شمار می روند.
پاریزی همچنین با اشاره به ظرفیت های ورزشی در بم گفت: سرانه ورزشی این شهرستان با میانگین ۶۵ سانتیمتر به ازای هر فرد با میانگین سرانه استان برابری میکند و از سرانه کشوری با ۶۳ سانتیمتر نیز جایگاه بالاتری دارد.
وی بیان کرد: سرانه ورزشی با احتساب فضاهای ورزشی تمامی دستگاه ها محاسبه می شود، چه فضاهایی که مجموعه ورزش و جوانان ایجاد کرده و چه بخش خصوصی و نهادهای دیگر.
چمن ورزشگاه شهید بیگلری نصب شد
پاریزی همچنین با اشاره به نصب چمن ورزشگاه شهید بیگلری خاطرنشان کرد: چمن این ورزشگاه با مساحت هشت هزار مترمربع و با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال نصب و افتتاح شد.
به گفته وی زیرسازی این چمن با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال و نصب رول چمن نیز ۴۰ میلیارد ریال اعتبار داشت که از محل اعتبارات اداره کل ورزش جوانان استان و کمک معادن تامین شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان اضافه کرد: ویتری(پیشانی) ورزش استان کرمان در کنار توسعهای که دارد باید بتواند با نگاه توسعه ای متوازن، ورزشکاران بومی را ملاک کار خود قرار دهد و با حمایت بنگاه های اقتصادی و صنعتی به صورت کامل بومی شود.
وی با اشاره به جایگاه ورزش استان کرمان اظهار کرد: استان در بخش های مختلف ۵۳ تیم لیگ برتری دارد و تیم فوتبال بانوان خاتون بم نیز نماینده ایران در رقابت های آسیایی بود که افتخاری برای بانوان کرمانی و بمی به شمار می رود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان عنوان کرد: ورزشکاران استان کرمان در مهمترین رقابت های ورزشی آسیا توانستند ۱۳ مدال را کسب کنند یعنی ۱۰ درصد مدال های کاروان ورزشی کشور را ورزشکاران کرمانی به دست آوردند.
به گفته وی در بحث مدال طلا نیز کرمان هفت درصد مدال های طلای کاروان جمهوری اسلامی ایران را در این رقابت ها کسب کرد که نقش موثری در کسب جایگاه دومی ایران داشت و برای اولین بار در تاریخ ورزش ایران رقم خورد.
پاریزی اضافه کرد: ظرفیت های بسیار خوبی در بحث نیروی انسانی در شرق استان کرمان وجود دارد که با نگاه توسعه فضا و زیرساخت های ورزشی در این منطقه می توانیم قهرمانان بیشتری از دل شرق استان داشته باشیم تا باعث افتخارآفرینی استان شوند.
وی با اشاره به ضرورت توسعه ورزش در روستاها ادامه داد: ۵۰ درصد جمعیت استان ساکن روستا هستند و اگر به دنبال توسعه متوازن ورزش در استان هستیم باید نگاه ویژه ای به مناطق روستایی باشد و روستاها را از امکانات ورزشی مناسب برخوردار کنیم.
پاریزی گفت: توسعه ورزش روستایی از سیاست های مهم وزارت ورزش است که در چهارسال اخیر بیش از ۲۰۰ چمن ورزشی و ۳۵۰ خانه ورزش روستا در سطح روستاهای استان افتتاح کردیم.
بانوان بیشترین سهم را در ورزش قهرمانی دارند
وی در ادامه با اشاره به ورزش بانوان و کمبود فضای مخصوص این قشر تصریح کرد: ورزش بانوان در کشور و استان کرمان جایگاه خاص و ویژه ای دارد و در بخش بانوان در حوزه قهرمانی نیز با تمام محدودیت ها ظرفیت های قهرمانی بانوان از بخش آقایان نیز بیشتر است.
پاریزی گفت: استان کرمان در سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر رتبه بیست و سوم کشور را کسب کرد و در چهارمین دوره که به تازگی برگزار شد نیز توانستیم رتبه یازدهم را کسب کنیم.
به گفته وی صعود دوازده پله ای که برای استان رخ داد و همچنین در کسب مدال های طلا که منتج به این جایگاه شد بانوان سهم بیشتری را داشتند که از هشت مدال طلا، بانوان توانستند ۶ مدال را به دست بیاورند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان توضیح داد: یکی از سیاست های اداره کل در اختیار قراردادن اماکن ورزشی برای ورزشکاران است تا ورزش گران نشود و ارزان در اختیار ورزشکاران باشد.
بم خاستگاه ورزش زورخانه ای است
وی بیان کرد: ورزشکارانی که افتخارآفرینی میکنند از اماکن ورزشی به صورت رایگان استفاده کنند و در اعزام ها نیز کمک شود تا با هزینه شخصی به مسابقات اعزام نشوند.
پاریزی افزود: بم خاستگاه ورزش پهلوانی و زورخانه ای در سطح استان کرمان است و با توجه به مکتب شهید سلیمانی می تواند الگوی مناسبی برای ورزش و ورزشکاران و از جنبه های مختلف اثربخش باشد.
به گزارش ایرنا در پایان این جلسه کمال سیدی قهرمان مسابقات آزاد پاورلیفتینگ کشور کمربند قهرمانی خود را به پایگاه شهدای گمنام بم اهدا کرد و همچنین حسن پورباقری به عنوان رییس هیات سوارکاری شهرستان بم معرفی شد.
بم در ۱۹۵ کیلومتری شرق مرکز استان کرمان قرار دارد.