به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، در این نشست که با حضور پولادگر معاون ورزشی وزارت ورزش و جوانان، جوادی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران، تیشهگران رئیس فدراسیون ناشنوایان، رغبتی مدیر کل دفتر برنامهریزی وزارت ورزش و جوانان، داوری سرپرست فدراسیون دوومیدانی و دیگر اعضای ستاد در محل استانداری تهران تشکیل شد، علیرضا فخاری استاندار تهران، بیان کرد: تهران بهعنوان پایتخت جمهوری اسلامی باید نماد و الگوی و میزبان شایستهای برای قاره آسیا و اقیانوسیه باشد. بر این اساس باید با استفاده از تجربیات گذشته و ظرفیتهای موجود در کشور، دستاوردی برای بالا بردن سطح تعاملات و مناسبات کشورها حاضر در این رقابتها ایجاد کرد.
وی با اشاره به تبادلات فرهنگی ایجاد شده بین ۳۰۰۰ ورزشکار حاضر در این رقابتها، افزود: اشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی و دستاوردهای بیش از ۴۰ ساله انقلاب به ویژه در توفیقات دانش بنیان باید در کنار این رقابتها موجبات تعاملات فرهنگی را ایجاد کند تا ورزشکاران کشورهای میهمان به عنوان سفیران فرهنگی این دستاوردها را پس از بازگشت به کشورهای خود منتقل کنند.
در ادامه جلسه پولادگر معاون ورزشی وزارت ورزش و توانان ضمن تشکر از تشکیل این ستاد در استانداری تهران، گفت: معمولا میزبانی رقابتهای ورزشی نماد امنیت و ثبات کشورهاست، بنابراین باید از همه ظرفیتها و تواناییهای استان تهران استفاده شود تا این رقابتها با کیفیت مطلوبی برگزار گردد.
علی جوادی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران نیز با اشاره به نقش اداره کل تهران در همکاری و مساعدت در برگزاری رقابتها، پیشنهاد ایجاد دبیرخانه برگزاری این مسابقات را ارائه و آمادگی این اداره کل را برای همکاری کامل با این ستاد اعلام کرد.
در این جلسه، تیشهگران رئیس فدراسیون ناشنوایان، داورزنی رئیس فدراسیون دوومیدانی و رغبتی مدیرکل دفتر برنامه ریزی در مورد میزبانی و ارکان تشکیلاتی برگزاری این بازی ها توضیحاتی را ارائه کردند.
بنا به همین گزارش، دهمین دوره بازی های آسیایی ناشنوایان قرار است آذر ماه سال ۱۴۰۳ در تهران برگزار شود.