سمنان- ایرنا- مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان گفت: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها در بخش‌های مختلف در تعزیرات حکومتی استان ۲۱ روز است.

محمد نجفی دهکردی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه میانگین رسیدگی به پرونده‌های مربوط به قاچاق کالا و ارز حدود ۶۱ روز است، افزود: پرونده‌های تعزیراتی مربوط به ۲ بخش کالا و خدمات و بهداشت، دارو و درمان از زمان تشکیل میانگین تا ۹ روز رسیدگی می‌شود.

وی اضافه کرد: از مجموع چهار هزار و ۶۸۰ پرونده تشکیل شده در اداره کل تعزیرات حکومتی استان سمنان از ابتدای فروردین تا پایان مهر ۱۴۰۲ ، سه هزار و ۴۱۴ پرونده مربوط به بخش کالا و خدمات و ۴۱۰ پرونده مربوط به بخش بهداشت، دارو و درمان است.

وی بیان کرد: حکم‌های صادرشده از سوی تعزیرات حکومتی استان سمنان در بخش‌های مختلف مربوط به قاچاق کالا و ارز، بخش کالا و خدمات و بهداشت، دارو و درمان از ابتدای امسال تا پایان مهرماه منجر به ۲ هزار و ۶۷۵ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی برای افراد خاطی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان گفت: شهروندان استان می توانند شکایات و گزارش‌های خود را از تخلفات در بخش‌های مختلف مانند گرانفروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور صورتحساب، و عرضه و فروش کالای قاچاق، را با تماس با سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی استان برای رسیدگی گزارش کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، تعزیرات حکومتی با ایجاد نظام پاسخ دهی، جرایم نقدی و توقیف اموال، به مطالبه‌های مردم در بحث گرانفروشی، قاچاق و التهاب بازار رسیدگی می‌کند.

طبق اعلام اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان، سه هزار و ۵۰۷ پروانه کسب صنفی طی یکسال گذشته در این استان صادر شد که بیشترین پروانه کسب از این تعداد، در بخش توزیعی با صدور یکهزار و ۹۰۰ پروانه بود. ۴۸۷ پروانه کسب صنفی نیز در بخش تولیدی و یکهزار و ۱۲۰ پروانه در بخش خدماتی طی یکسال گذشته در استان سمنان صادر شد.

۳۶ هزار واحد صنفی با اشتغالزایی برای ۹۰ هزار نفر در این استان وجود دارد.