به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمدتقی شاهچراغی روز پنجشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران در ساری افزود: وزارت کشور براساس راهبرد و فرمایشات رهبر معظم انقلاب در انتخابات پیش رو چهار اصل مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت را در دستور کار قرار داده است و برنامه ریزی و اقدامات اجرایی ستاد انتخابات حول این محورها انجام می شود.
وی با اشاره به رسالت علما و روحانیت در روشنگری و تبیین موضوعات گفت: علما و خطبای دینی به عنوان محل رجوع و اعتماد مردم نقش موثری در افزایش مشارکت عمومی و همبستگی اجتماعی و فعال کردن گروه های مردمی دارند و برگزاری یک انتخابات باشکوه نیازمند نقش آفرینی همه نخبگان در این عرصه است.
معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به برنامهریزی های صورت گرفته در بخش سلامت انتخابات طبق چارچوب مشخص شده قانون، افزود: مراحلی از روند برگزاری انتخابات از جمله پیش ثبت نام، ثبت نام به صورت الکترونیکی انجام شده است و اجرای رای گیری الکترونیکی هم در یک هشتم از حوزه های انتخابیه انجام خواهد شد.
شاهچراغی در ادامه بیان داشت: در موضوع رقابت باوجود اینکه اینکه رقابت در انتخابات مجلس شورای اسلامی صرفا سیاسی نیست و بخش از آن منطقه ای و محلی است اما بسترها برای حضور و نقش آفرینی تمامی گروههای سیاسی در چهارچوب قوانین کشور در این عرصه فراهم شده است.
رئیس ستاد انتخابات کشور افزود: همه گروههای سیاسی برای حضور در انتخابات پیش رو ثبت نام کردند و حضور دارند مگر افرادی که براساس قانون از جمله مسائل حقوقی احراز صلاحیت نشدند که البته مطابق با قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی امکان پیگیری این افراد نیز بعد از ثبت اعتراض در هیات های نظارت و شورای محترم نگهبان فراهم است.
شاهچراغی اظهار داشت: کاهش مشارکت مردم در عرصه های اجتماعی و سیاسی کشور از موضوعات راهبردی کلان رسانه های دشمن است و آنها با تبلیغات و فضاسازی های رسانه ای که انجام می دهند یاس و ناامیدی در مردم را پیگیری می کنند.
به گزارش ایرنا، مازندران دارای ۹ حوزه انتخابیه و ۱۲ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است که نمایندگان آن توسط بیش از ۲ میلیون و ۴۳۰ هزار مازندرانی واجد شرایط رای دهی انتخاب میشوند. دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه امسال برگزار میشود.