به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین مهدی دوست روز پنجشنبه در نشست بررسی وضعیت صندوقهای حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان که در چابهار برگزار شد، افزود: در حال حاضر به ترتیب بیشترین صندوق حمایت از بخش کشاورزی با ۹۳ صندوق در سطح شهرستانها و ۳۲ صندوق استانی، ۱۱ صندوق ملی،۲۰ صندوق حمایت از زنان،۱۳ صندوق منابع طبیعی و ۲ صندوق منطقهای در کشور فعال است که با پشتیبانی مالی از فعالان این بخش بازوی اجرایی پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی به شمار میرود.
وی شیلات را یکی از بهترین ظرفیتهای اقتصادی برای ایجاد اشتغال و توسعه سیستان و بلوچستان عنوان کرد و ادامه داد: این استان بویژه شهرستان بندری چابهار ظرفیتهای فراوانی در زمینه صید آبزیان و شیلات دارد بهطوریکه این بندر با موقعیت راهبردی و متصل به آبهای آزاد، بزرگترین بندر اقیانوسی فرصتهای بیبدیل را برای سرمایهگذاران فراهم کرده است.
رئیس هیات مدیره و مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری تأکید کرد: این صندوق با توجه به ظرفیتهای تولید محصولات گرمسیری، گلخانهای و شیلاتی سواحل مکران به دنبال اتخاذ راهکاری برای افزایش سرمایهگذاری در این بخش است.
وی بیان کرد: با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر طرح توسعه دریای محور میتوان به منظور بهرهمندی از توان شیلاتی مرزهای آبی پروژههای مهمی در این بخش طراحی و به اجرا درآورد.
مهدی دوست فعالیت صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی را در سیستان و بلوچستان مطلوب ارزیابی و تصریح کرد: این صندوقها با تأمین، تجهیز و تخصیص بهینه منابع و به کارگیری الگوهای مطلوب به محلی مطمئن برای تبلور تفکر و عمل در راستای تحقق توسعه پایدار تبدیل شده است.