به گزارش خبرنگار ایرنا، سید عباس حسینی روز پنجشنبه در نشست با دبیر جشنواره بین المللی بینوکاپ و اعضای تیم برگزاری در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل درباره جزییات دومین جشنواره بین المللی نوآوری و کسب و کار (بینوکاپ۱۴۰۲ ) بیان کرد: این جشنواره از سال گذشته به همت اساتید و صنعتگران فعال و متخصصین نوآوری این دانشگاه طراحی شده و به صورت دائمی در این دانشگاه برگزارمی شود.
وی با بیان اینکه برگزاری مجموعه کارگاه های توسعه کسب و کار بینوکمپ از هشت تا ۱۸ آبان ماه به مدت هشت روز جهت تقویت مهارت ها، دانش تجاری سازی و توسعه کسب و کار ویژه نوآوران، سرمایه گذاران، شرکت های فناوری و دانش بنیان به صورت حضوری و مجازی در این دانشگاه برگزار شد، اضافه کرد: برنامه های تخصصی فناورانه و گفت وگو محور "بینوتاک" با حضور مدیران و فناوران برتر ملی و بین المللی در راستای تحلیل چالش ها و افق های پیش روی توسعه و سرمایه گذاری کسب و کارها در ۲۸ آبان، رویداد "منتورینگ بینولانژ" در راستای تعاملات مربی گری و مذاکرات صنعتی و سرمایه گذاران ۲۹آبان ماه، رویداد جذب سرمایه گذاری "بینوپیچ" جهت تعیین گروه ها و شرکت های برتر و معرفی به نهادها و گروه های سرمایه گذار در ۳۰آبان در این دانشگاه برگزار خواهد شد.
وی از برگزاری اختتامیه جشنواره و ارائه جوایز و تقدیر از صنعتگران و فناوران برتر استان و کشور در ۳۰ آبان خبرداد و گفت: رویداد نمایشگاهی بینولند(نمایشگاه جزیره ای) برای افزایش تعامل صنعتگران، شرکت های فناور و دانش بنیان، شرکت های صنعتی و نهادهای سرمایه گذار از ۲۸ تا ۳۰آبان ماه نیز در این دانشگاه برگزار می شود.
حسینی، بهرهمندی از دانش روز دنیا در حوزه کسب و کار برای بنگاههای اقتصادی مازندران را یک ضرورت اساسی برشمرد و گفت: با دعوت از مدیران دستگاههای مرتبط با صنایع و کسب کار و حضور در کلاس های آموزشی بینوکمپ که مقدمه برگزاری جشنواره بینوکاپ در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل است زمینه ارتباط ریشه ای برای رفع بسیاری از چالش های موجود در استان بین دانشگاه، بخش خصوصی و دولت برقرار شد.
به گزارش ایرنا، برگزاری جشنواره رویداد بینـــوکاپ ۱۴۰۲، در دانشگاه صنعتی نوشیروانی با هدف توسعه زیـــستبــــوم کسبوکار و نوآوری بوده که به دنبال شبکهسازی در سطح ملی و بینالمللی و کمک به رشد هستهها و کسبوکارهای فنــاورانه و نـــوآورانه است.
بخشهای اصلی جشنواره بینوکاپ ۱۴۰۲ شامل شرکت در رویداد آموزشی و کارگاهی "بینوکمپ" به مدت هشت روز بوده که جهت تقویت مهارتها و دانش تجاریسازی و توسعه کسبوکار، ویژه نوآوران و شرکتهای فنآور و دانشبنیان بهصورت حضوری، مجازی و همچنین هماندیشی تعاملی "بینوتاک" در راستای تحلیل چالشها و افقهای پیش روی کسبوکارهای فناورانه و دانشبنیان برگزار شد.
از دیگر بخش های بینوکاپ می توان به رویداد "بینولانژ" با هدف توسعه تعلاملات مربیگری و مذاکرات صنعتی (بی ۲ بی) طرحهای برگزیده، مربیان و سرمایهگذاران نام برد.
رویداد نهایی "بینوپیچ" نیز در راستای تعیین گروهها و طرحهای برتر برای دریافت جایزه و معرفی به نهادها و گروههای سرمایهگذار برگزار خواهد شد. از رویداد نمایشگاهی "بینولند" باید گفت: این رویداد با محوریت تعاملات نوآوران، کسبوکارهای فناورانه و دانشجویان علاقهمند نوآوری و فناوری برگزار میشود.
همچنین آغاز فرایند دریافت ایدهها و طرحهای کسب و کار ۱۱ تا ۲۰ مهر ماه بوده و تاریخ برگزاری جشنواره ۲۸ تا ۳۰ آبان ماه جاری در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل است.
شکاف عمیق بین صنعت و دانشگاه که از آن به عنوان دره مرگ نام برده می شد بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم با ابلاغ سیاست های دانشگاه نسل چهارم که نیاز محور و کارآفرین است، سعی شد ارتباط صنعت با دانشگاه به عالی ترین شرایط ممکن برسد.
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به عنوان تنها دانشگاه دولتی شمال کشور با ورود به صنایع بزرگ استان و گره گشایی از مشکلات آنها اجرایی کردن ایده و عمل را انجام داده است و برای نشر این تفکر که در حال حاضر ایده های دانشگاهی باید به سرمایه تبدیل شود با برگزاری جشنواره بین المللی اهمیت این موضوع را بیان می کند.
سرفصل های مجموعه کارگاههای آموزشی جشنواره "بینوکمپ "که سرآغاز رویدادهای جشنواره "بینوکاپ" بود با موضوعات چرایی و تفکر خلق محصول، نگاه فنی در چرخه تولید محصول، آشنایی با ابزارهای هوشمندی کسب و کار، طراحی محصول با نگاه بازار و کاربر، مدیریت و چابکی، تجاری سازی و سرمایه گذاری محصول استارتاپی، چرخه تولید و توسعه محصول با تمرکز بر تولید و طراحی محصولات دیجیتال، چرخه تولید توسعه محصول با تمرکز بر تولید و طراحی محصولات فیزیکی بود که با حضور نخبگان دانشگاهی برای شرکت کنندگان در این جشنواره تشریح شد.
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل دارای حدود ۶ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۶ دانشکده مهندسی شیمی، عمران، برق و کامپیوتر، مکانیک، صنایع و مواد و دانشکده علوم پایه با ۴۰۰ کارمند و عضو هیات علمی است. حدود ۳۰۰ دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه تحصیل می کنند.