به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، این روزها محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران حال و هوای دیگری دارد و کالاهای ساخت داخل برقی در معرض قضاوت و داوری مردم قرار گرفته است.
غرفه های مختلف این نمایشگاه هر کدام عرضه کننده کالاهایی است که به همت متخصصان صنعت ساخته و عرصه شده است. کالاها در بخش توزیع، انتقال، پست های توزیع، روشنایی های خانگی و صنعتی، نیروگاهی همه با توان جوانان ایرانی ساخته و عرضه شده و براین اساس مورد توجه مردم قرار گرفته است.
بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران یک وجه متمایز دیگر هم دارد که شاهد برپایی نخستین فن بازار صنعت برق است. در این فن بازار نیز ایده های متخصصان ایرانی عرضه شده تا با پیوند صنعت، تجاری سازی شوند و نیازهای صنعت برق کشورمان را برطرف سازند.
همایون حائری معاون برق و انرژی وزیر نیرو در باره این فن بازار عنوان کرد: این فن بازار محل واقعی پیوند دانشگاه و صنعت است.
وی در باره داخلی سازی صنعت برق به خبرنگار ایرنا گفت: صنعت برق در بخش توزیع و انتفال ۱۰۰ درصد خودکفا است و در بخش نیروگاهی نیز بالای ۹۰ درصد خود کفا است.
علی عیسی پور مدیرکل فناوری و بومیسازی نیروگاههای شرکت برق حرارتی هم با بیان اینکه در پنج سال اخیر حدود ۸۲۵ هزار قطعه صنعت نیروگاهی ساخت داخل شده است، اظهار داشت: بیش از ۵۱ درصد این تجهیزات توسط شرکتهای دانشبنیان تولید شده است.
رییس پژوهشگاه نیرو نیز در این باره بیان کرد: برگزاری نخستین فن بازار صنعت برق در کنار نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران بسیار نویدبخش است.
مجید عمیدپور افزود: امسال در کنار صنایعی که رشد و بلوغ پیدا کردهاند، شرکتهای دانشبنیان را نزدیک فضای نمایشگاه آوردهایم که حدود ۷۰۰ محصول و خدمات فناور را در نمایشگاه ارائه کردهاند و با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مسیر ارتقای این محصولات را دنبال خواهیم کرد.
وی ادامه داد: ۴۰ شرکت دانشبنیان در حوزه کاهش مصرف و جلوگیری از اتلاف شبکه ورود کردند و طرحهای خوبی در این زمینه ارائه شده است که در حال شناسایی آنها هستیم و وظیفه ما راهنمایی و ارتقای این طرحها است.
بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران محل مصاف ساخت داخل تا فردا جمعه میزبان دانشجویان و علاقه مندان است.
بیست و سومین نمایشگاه تخصصی بینالمللی صنعت برق ایران، روز سه شنبه ( ۲۳ آبان ۱۴۰۲ ) با حضور « علی اکبر محرابیان» وزیر نیرو و با مشارکت ۴۷۴ شرکت داخلی و ۱۱۰ شرکت خارجی از ۱۲ کشور و نخستین جشنواره و فنبازار صنعت برق ایران با حضور ۲۵۹ مرکز علمی و شرکت دانشبنیان در نمایشگاه بین المللی تهران آغاز به کار کرد.