به گزارش خبرگزاری ایرنا، احمد محمدیزاده روز پنجشنبه در همایش بینالمللی تخصصی خرما و صنایع وابسته اظهار کرد: همچنین با تکمیل طرح لایروبی اکنون جریان آب در رودخانه «حله» برقرار و یکی از مطالبات مردم و کشاورزان در این منطقه محقق شده است.
وی بیان کرد: میزان سطح زیرکشت و تولید خرما در بوشهر نسبت به قبل از انقلاب افزایش چشمگیری داشته به نحوی که شمار نخلهای استان از ۱.۷ میلیون به ۶ میلیون اصله و سطح زیر کشت با افزایش حدود سه برابری به ۳۴ هزار هکتار افزایش پیدا کرده است.
استاندار بوشهر تصریح کرد: میزان تولید خرمای استان بوشهر نیز از ۴۸ هزار تن پیش از انقلاب اکنون به بیش از ۱۷۰ هزار تن رسیده است.
وی ادامه داد: در استان بوشهر با توجه به اهمیت موضوع همه بخشها و دستگاههای دولتی برای بهبود وضعیت کشاورزان و بویژه نخلداران در حال تلاش هستند.
محمدیزاده افزود: در این بین طرحهای حوزه خرما در استان بوشهر شتاب ویژه پیدا کرده که برگزاری پنجمین نمایشگاه خرمای استان و افزایش محصولات ارائه شده نشان از بهبود تولید و فرآوری خرما در استان است.
استاندار بوشهر در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار کرد: سند ملی زنجیره ارزش خرما با مدیریت استان بوشهر و مشارکت دیگر استانهای خرما خیز در حال تدوین است.
وی گفت: سند ملی زنجیره ارزش در سال آینده رونمایی می شود که این سند میتواند چراغ راهی برای تولید، فرآوری و صادرات محصول خرما باشد.
استاندار بوشهر عنوان کرد: برای حل مشکلات صادرکنندگان خرما، تشکیل کنسرسیوم خرما با مشارکت استانهای خرماخیز میتواند مشکلات و موانع فراروی حوزه خرما برطرف کند.
محمدی زاده افزود: در سال آینده و ششمین نمایشگاه خرما در استان بوشهر استفاده از تجارب کشورهای موفق در عرصه صادرات، فرآوری و بستهبندی خرما مورد توجه قرار خواهد گرفت.