به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا با اشاره به استفاده از فرصت های حضور ۱۰۰ خیر مدرسه ساز در استان گفت: بر اساس تفاهم نامه انجام شده با مجمع خیرین مدرسه ساز این پنج فضای آموزشی در مناطق "مادوان" و "بلهزار"، "مهریان" "اکبرآباد" و "سِروک" ( مناطق حاشیه ای شهر یاسوج) ساخته می شوند.
بیست و پنجمین جشنواره خیرین مدرسه ساز با حضور بیش از ۱۰۰ خیر مدرسه ساز کشوری و استانی دیروز پنجشنبه در دانشگاه یاسوج برگزار شد.
یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد شهری شلوغ، مهاجر پذیر و دارای حاشیه نشینی گسترده است که جمعیت آن براساس برخی آمارها اکنون از مرز ۲۵۰ هزار نفر گذشته است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلیویه و بویراحمد پیش تر گفت: ۳۶ هزار نفر در مناطق حاشیه شهر یاسوج شامل بلهزار و مادوان سکونت دارند که این مناطق از بسیاری زیرساخت ها محروم هستند.
علاوه بر اینکه ۴۸۵ مدرسه سنگی و ناایمن در استان وجود دارد همچنین مشکلات تراکم دانش آموزی در شهرها به ویژه در مرکز شهرستان بویراحمد(یاسوج) و کهگیلویه جدی است.
این استان یک هزار و ۷۰۰ روستای پراکنده دارد که ۶۷ درصد دانش آموزان استان درشهرها با در اختیار داشتن۳۲ درصد فضای آموزشی و ۳۳ درصد دانش آموزان در روستاها ۶۸ درصد فضای آموزشی استان را دراختیار دارند و این نابرابری مشکلات عدیده ای را برای آموزش و پرورش استان ایجاد کرده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: سالانه حدود چهار هزار دانش اموز جدید وارد مدارس شهر مهاجر پذیر یاسوج می شوند که باید برای رفع کمبود فضاهای آموزشی در این شهر چاره اندیشی شود.
روستا با اشاره به کمک های خیران و توجه دولت به کیفیت بخشی فضای آموزشی استان، افزود: خیران مدرسه ساز در ۲ سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و دولت هم ۸۰۰ میلیارد تومان در این بخش هزینه و کمک کردند.
کهگیلویه و بویراحمد با ۷۲۶ هزار نفر جمعیت، هشت شهرستان و۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه و حدود ۱۷۲ هزار دانش آموز و بزرگسال و در سه هزار و ۱۸ باب آموزشگاه زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کنند.