ساری - ایرنا - رویداد بین المللی راینوکاپ و هوش مصنوعی که با حضور ۲۰۰ تیم داخلی و خارجی، در بابل آغاز شده بود با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مسابقات رباتیک با حضور ۲۰۰ تیم با یک هزار شرکت کننده از کشورهای ایران، تاجیکستان، عراق، ترکیه و افغانستان در قالب پانزدهمین رویداد بین المللی راینوکاپ و هوش مصنوعی برگزار شد. در این رویداد بین المللی در "لیگ انباردار دستی"، محمد خدایی اول، پویان سلگی دوم و امیرعلی نعمت اللهی سوم شدند، نفرات برتر لیگ "مبارز کوچک "به ترتیب فناور ۴، خانه رباتیک ایران ۵ و فناور ۲ بودند.

در "لیگ فوتبالیست "تیم کاکتوس اول، تیم د- وای دوم و تیم ربوکاکتوس سوم شد. در لیگ جنگ شهری خانه رباتیک ایران ۱۲ اول، نوین آمل دوم و تیم لنسر سوم شدند.

در "لیگ هوش مصنوعی "(پردازش چهره)، فس نس اول، هوش نوین آمل دوم و شرکت ساختمانی رهام سوم شد. در لیگ خودروی خودران تیم شهید مزاری افغانستان اول، تیم fast and smart دوم و تیم دانشگاه آزاد واحد کرمان سوم شد.

تیم های برتر "لیگ اطفا حریق" عبارات اند از : خانه رباتیک محبی، پاوان ۱ از دانشگاه علوم و فنون و پاوان ۲

در لیگ "شناور زیرسطحی " از خانه رباتیک ایران ۱۱ تقدیر شد. در "لیگ مسیریاب مقدماتی" خانه رباتیک ایران ۹ اول، شهدای آل یاسین ۱ دوم و علیرضا براری اول شد. در لیگ "کاوشگر ماه" تیم دختران کاکتوس اول، رهام نظری دوم و آرمان بغدادی سوم شدند. تیم های برتر "لیگ انباردار هوشمند "به ترتیب تیم های شراگم مستر، خانه رباتیک ایران ۱۰ و شراگم بودند. در لیگ "جنگجو آزاد "تیم یادگار اول، تیم پاراسیس دوم و تیم گراز سوم شد. تیم های برتر لیگ "پست هوشمند" عبارت اند از خانه رباتیک ایران ۱، ایکس بات و شرکت ساختمانی رهام.

در لیگ "هوش مصنوعی "(تشخیص مفهوم در متن) تیم هوشسا انتخاب شد، و در بخش تشخیص مفهوم در عکس Aircell برگزیده شد و در بخش "شهر هوشمند" AUSMT-AI انتخاب شد. در بخش" پهپاد"، آسمان فراز اول و عقاب دوم شد. در "پهپاد هوشمند"، ابونتو اول، سیمرغ دوم و fiy سوم شد.

به گزارش ایرنا، دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برای نخستین بار در کشور برای برگزاری رویداد بین المللی راینوکاپ و هوش مصنوعی با حضور ۲۰۰ تیم داخلی و خارجی، شهر هوشمند ساختند.

این شهر هوشمند که در مساحت ۷۰۰ متری در مصلی بزرگ شهر بابل با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی احداث شد، برگرفته از سنت و مدرنیته است.

در این شهر هوشمند که برخی از نمادهای شهر بابل همانند گنجینه و برخی از خانه های سنتی مازندران هم دیده می شود تلفیقی زیبا از سنت، مدرنیته و هوش مصنوعی است.

مسابقات رباتیک با حضور ۲۰۰ تیم با یک هزار شرکت کننده از کشورهای ایران، تاجیکستان، عراق، ترکیه و افغانستان در قالب پانزدهمین رویداد بین المللی راینوکاپ و هوش مصنوعی در حال رقابت هستند.

خودروهای خودران، پهپاد های هوشمند شهری و سرعتی، پست هوشمند، سامانه هوشمند و انبارداری هوشمند از ویژگی های این شهر هوشمند است.

رویداد بین المللی راینوکاپ از ۲۳ آبان در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل آغاز و تا ۲۶ همین ماه با رقابت ۲۰۰ تیم و با حضور یک هزار شرکت کننده ادامه داشت.