به گزارش ایرنا، حامد قادرزاده روز شنبه در جمع خبرنگاران در سنندج با بیان اینکه یکی از مهمترین پایگاههای استنادی در سطح جهان پایگاه web of science است، اظهار کرد: پژوهشگران در هر رشته بر حسب تعداد استنادهایی که در پایگاه وب آو ساینس دریافت کردهاند، مرتبسازی و سپس پژوهشگران یک درصد برتر بر اساس حدود آستانه استنادی ESI به عنوان پژوهشگران علمی در نظر گرفته میشوند؛ بنابراین معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنهاست.
وی افزود: بر همین اساس پژوهشگرانی که توانستهاند بر اساس فعالیت پژوهشی و تحقیقاتی خود در ۱۰ سال اخیر به بالاترین سطح اعتبار بینالمللی دست یابند، در دسته پژوهشگران پر استناد یک درصد جهان قرار میگیرند.
رئیس دانشگاه کردستان یادآور شد: هیمن شهابی و عطااله شیرزادی در حوزه موضوعی چندرشتهای، عبدالله سلیمی در حوزه موضوعی شیمی، کامران چپی در حوزه موضوعی محیط زیست، قباد شفیعی و حسن بیورانی هر دو در حوزه موضوعی مهندسی و جعفر عبداله زاده در حوزه موضوعی علوم گیاهی و جانوری اساتید قرار گرفته در این فهرست هستند.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.