به گزارش خبرنگار ایرنا، اصغر نجاری روز دوشنبه در آیین بزرگداشت سالروز تصویب قانون کار در استان، افزود: قانون کار را باید به عنوان حَکَم بین کارگر و کارفرما تلقی کنیم و این قانون می تواند ملجأ و مرجع حل اختلاف میان کارگر و کارفرما باشد.
وی با اشاره به عواملی که موجب جدی گرفته نشدن قانون کار شده است،افزود: فقدان پیوند مستحکم میان نمایندگان تشکل های کارگری و کارفرمایی و کوتاهی وزارت متبوع در اجرای دقیق قانون کار از جمله این عوامل است.
نجاری بی انگیزگی دستگاههای اجرایی مرتبط را از دیگر عوامل عدم اجرای مطلوب قانون کار عنوان کرد و اظهار داشت: نهادهای مرتبط باید نظارتهای خودشان را برای اجرای بند به بند و دقیق مواد قانون کار فعال کنند ولی در عمل شاهد این موضوع نیستیم.
وی اضافه کرد: اگر طرح و لایحه ضد کارگری تنظیم و در مجلس تصویب می شود، بخشی از آن ناشی از نبود انسجام در جامعه کارگری و ضعف مطالبه گری است.
این مسوول بر لزوم اهمیت دادن جامعه کارگری به مسایل خود تاکید کرد و گفت: برخی تصمیمات مراجع تصمیم گیری در خصوص کارگران، ناشی از فعال نبودن تشکل های کارگری است و این تشکل ها باید فعالیت بهتری در حوزه افزایش خرید جامعه کارگری، ارتقای دستمزدهای کارگران و افزایش سطح رفاه آنها داشته باشند.