به گزارش ایرنا، کتابخانه در دست ساخت مرکزی ساری دارای بخشهای مختلفی از جمله بخش امانت، پیشخوان، سالن مطالعه عمومی و vip، بخش بزرگ کودک با کارکرد فرهنگی مختلف برای خردسالان و کودکان، بخش اتاق علم، ویژه نوجوانان که محلی برای برگزاری کلاسهای آموزشی، عمومی و خصوصی است.
این کتابخانه همچنین دارای قسمتهایی مانند اتاق پژوهشگران، سالن همایش، فروشگاههای کتاب، کافیشاپ، بخش خدمات مرجع، نشریات، بومگردی و بخشهای ارائه خدمات به سالمندان و گروههای خاص است.
بنا به اعلام اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران، کلنگ اجرای کتابخانه مرکزی ساری در سال ۱۳۸۶ به زمین زده شد و عملیات اجرایی ان در سال ۱۳۹۲ در زمینی با وسعت هفت هزار و ۲۰۰ متر وسعت آغاز شد.
نرجس خاتون مهدیانپور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی کتابخانه مرکزی مازندران ۷۰ درصد است و با تخصیص اعتبارات لازم هفته دولت سال آینده به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به اینکه قرار است این کتابخانه ۴۰ نوع خدمات به مراجعه کنندگان ارائه کند، ادامه داد: مازندران شناسی یکی از بخش های این کتابخانه مطرح و بزرگ استان به شمار می رود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران اظهارداشت: برای غنی کردن منابع این بخش از کتابخانه مرکزی طی فراخوانی از افراد که کتاب هایی در حوزه مازندران و مازندران شناسی دارند درخواست شد تا در صورت تمایل کتاب های خود را اهدا کنند.
وی همچنین گفت: همچنین این نهاد آمادگی دارد کتاب هایی با موضوع مازندران را از صاحبانشان بخرد تا بدین نحو بخش مورد نظر از نظر منابع غنی و پُربار شود.
به گفته مهدیانپور تمامی اقدامات لازم برای تامین منابع کتابخانه پیش از زمان افتتاح آن در حال انجام است و در همین راستا ۱۵ هزار جلد کتاب از طزف نهاد کتابخانه های عمومی کشور تامین شده است.
مازندران ۱۲۰ واحد کتابخانه های عمومی دارد.