به گزارش ایرنا، سید مهدی هدایت روز دوشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از طرحهای در دست اجرا در منطقه ۱۷ تهران و در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا اظهار کرد: منتظر بخشنامه وزارت اقتصاد و سازمان بورس در ابن موضوع هستیم تا این طرح را اجرا کنیم.
هدایت ادامه داد: طبق پیش بینیها به نظر میرسد تا یک ماه آینده این طرح اجرایی و عملیاتی شود و اولین طرح نیز مجتمع مسکونی در خیابان هلال احمر منطقه ۱۱ است تا فروش متری بصورت پایلوت اجرایی و عملیاتی شود.
به گفته وی، طرح فروش متری در راستای پایداری اقتصاد مردم اجرایی و عملیاتی میشود.
بهرهبرداری از باغراه حضرت زهرا(س) تا خرداد سال آینده
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در خصوص فرآیند اجرای طرح باغ راه حضرت زهرا (س) نیز گفت: این طرح بزرگترین طرح بازآفرینی شهری در تهران محسوب میشود که ۹.۵ کیلومتر طول و ۳۰ تا ۳۵ متر عرض دارد.
وی اضافه کرد: این طرح در ۲ منطقه ۱۷ و ۱۸ در حال انجام است و به عنوان محور گردشگری در این ۲ منطقه محسوب میشود و در ادامه این پروژه به رودخانه کن متصل خواهد شد.
هدایت با اشاره به مسیر راهآهن تهران ـ تبریز افزود: این طرح در گذشته فاصلهای بین ۲ منطقه ۱۷ و ۱۸ ایجاد کرده بود که با توجه به اینکه ریل این مسیر به زیر زمین هدایت شد عرصه رها شدهای در این منطقه وجود داشت که ۱۰ تا ۱۵ سال این عرصه رها شده بود.
به گفته وی، در گذشته این طرح در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت اما تنها ۲۰۰ تا ۳۰۰ متر از این طرح در منطقه ۱۸ آماده و بهرهبرداری رسید و در آن مقطع برنامه مراسم افتتاح این طرح انجام شد.
مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران تاکید کرد: از ۹.۵ کیلومتر این طرح ۳.۵ کیلومتر در منطقه ۱۷ و ۶ کیلومتر آن در منطقه ۱۸ قرار دارد که هم اکنون پیشرفت فیزیکی طرح ۳۰ درصد است.
وی یادآور شد: برای ۶ کیلومتر از ۹.۵ کیلومتر این باغ راه در منطقه ۱۸ فضاهای دانش بنیان و مراکز اشتغال در نظر گرفته شده و در منطقه ۱۷ نیز با توجه به موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن امامزاده حسن (ع) فضای رویدادی و مذهبی در این قسمت پیشبینی شده که البته در این طرح سرانههای فرهنگی، آموزشی و درمانی در نظر گرفته شده است.
هدایت ادامه داد: در حال حاضر نیز ۵ پیمانکار در مسیر طرح در حال فعالیت هستند و اعتبار ۲۰ هزار میلیارد ریال برای تکمیل این طرح تعیین شده است.
سازمان نوسازی مسوول ساخت باغ راه
شهردار منطقه ۱۷ نیز با بیان اینکه مسوولیت طرح احداث باغ راه حضرت زهرا (س) به سازمان نوسازی شهر تهران سپرده شده است، گفت: این طرح پیشرفت خوبی داشته و حجم قابل توجهی از این طذح توسط قرارگاه خاتم در حال انجام است.
رضا سیفی با تاکید بر رعایت معماری ایرانی و اسلامی در اجرای این طرح افزود: بنابر تاکید شهردار تهران در این دوره توجه ویژهای به موضوع معماری ایرانی و اسلامی شده و این موضوع در منطقه ۱۷ نیز به صورت ویژه پیگیری میشود و تلاش این است که طرحها بر اساس هویت فرهنگی و مذهبی منطقه ۱۷ و شهر تهران احداث شود.
وی ادامه داد: این طرح به پل اتصال بین ۲ منطقه ۱۷ و ۱۸ بر میگردد که با بهرهبرداری از آن گرههای ترافیکی بین ۲ منطقه برطرف خواهد شد و ساکنان در مناطق ۱۷ و ۱۸ دسترسی راحتتری را خواهند داشت البته این طرح نیز توسط سازمان عمرانی شهرداری تهران در حال پیگیری است و بنابر برنامهریزی انجام شده طی یک تا دو هفته آینده این طرح به بهرهبرداری خواهد رسید.
شهردار منطقه ۱۷ اظهار کرد: احداث سرای محله و احداث ابنیههای مختلف در دستور کار منطقه قرار دارد که احداث سراهای محله به افزایش سرانههای فرهنگی در منطقه کمک خواهد کرد همچنین احداث یک درمانگاه تحت عنوان درمانگاه مهرگان در دستور کار شهرداری منطقه ۱۷ قرار دارد و همچنین احداث طرح های فرهنگی ورزشی، توزیع آسفالت، بهسازی معابر و نهرها و فعالیتهای عمرانی در منطقه ۱۷ در حال انجام است.
وی با اشاره به ارائه بسته تشویقی جهت نوسازی بافت فرسوده در این منطقه جنوبی تهران گفت: فراهم کردن شرایط سرمایهگذاران در منطقه و صدور پروانه ساختمانی از دیگر مواردی است که در قالب بافت فرسوده در منطقه ۱۷ پیگیری میشود و در سال گذشته و در هشت ماهه گذشته از سال جاری نیز اتفاقات خوبی در ارتباط با نوسازی بافت فرسوده در این منطقه صورت گرفته است.
وی همچنین به تجمیع پلاکهای ریزدانه و نوسازی آنها در منطقه ۱۷ اشاره کرد و ادامه داد: این منطقه دارای پلاکهایی با مساحت ۴۰ و ۵۰ متری است که در همین ارتباط با همراهی گروههای تسهیلگری و فراهم کردن شرایط به سمت تجمیع پلاکهای بافت فرسوده و نوسازی آنها گام برداشتیم و در این مسیر سیاستهای تشویقی در نظر گرفته شده است.