«هاشم اسکندریان» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در راستای صیانت از جان و مال کاربران جادهای به عنوان سرمایه ملی و افزایش ایمنی راهها، مقاطع دارای تصادف بر اساس نظر کمیسیون ایمنی راهها و بازدیدهای مشترک با پلیس راه و مصوبات شورای ترافیک، شناسایی و ایمنسازی شد.
وی افزود: در این راستا اقداماتی همچون احداث سرعتکاه آسفالتی، نصب علائم فسفری، اطلاعاتی اخطاری، نصب استوانه ترافیکی، آشکارسازی دماغهها، خطکشی راهها، نصب رفلکتور و گل میخ و اجرای کف نوشته، اجرای شیار لرزاننده و نصب شبرنگ روی پایه گاردیلها با اولویت تقاطع و پیچها انجام شد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر تعمیرات و بازسازی مجدد سیستمهای روشنایی در حوزه استحفاظی را از دیگر اقدامات برشمرد و ادامه داد: پروژه روشنایی گردنه زاغه و سه تقاطع جدید نیز در حال اجرا است که همزمان با دهه فجر راهاندازی میشود.
اسکندریان همچنین به اجرای ۴۰ کیلومتر روکش آسفالت در هفت ماهه امسال در جادهها و راههای شریانی این شهرستان به منظور ارتقای کیفیت و ایمنی سطح رویه آسفالتی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه راههای ملایر یکی از کریدورهای اصلی مسیر عتبات عالیات و پیادهروی و استقرار موکبهای اربعین است، افزایش کیفیت سطح راهها به ویژه در مبادی ورودی و خروجی ملایر را حائز اهمیت دانست.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر یادآور شد: در همین راستا روکش راهها با اولویت مبادی ورودی و خروجی شهرهای ملایر در دست اقدام است که تاکنون ۳۶۰ هزار متر مربع آسفالت در سطح راههای این شهرستان اجرا شده است.
اسکندریان بیان کرد: امسال بیش از ۲۰ هزار مترمربع لکهگیری و آسفالت ریگلاژی برای بهبود وضعیت راهها، توسط گروه های امانی اجرا شد که در طول فصل زمستان نیز در صورت نیاز با استفاده از آسفالت سرد اجرا خواهد شد.
وی افزود: ادامه عملیات روکش راهها بعد از مساعد شدن شرایط جوی با قدرت در سال آینده ادامه خواهد یافت.
وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت کیفیت سرویسدهی سطح رویه آسفالتی راهها در افزایش احساس امنیت و آرامش کاربران جادهای هنگام رانندگی و افزایش هزینههای نگهداری راهها، لزوم تخصیص اعتبارات مورد نیاز استانی و ملی برای ارتقاء کیفیت سطح راهها ضروری است.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای ۹۱۰ کیلومتر راه است.