به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ ضرغام آذین روز دوشنبه در رونمایی از کشفیات و دستاورد پلیس آگاهی در حوزه جعل و کلاهبرداری افزود: بالغ بر ۵۰۰ مدرک از دانشگاههای مختلف توسط این گروه چهار نفره جعل شده است که به ادعای خودشان دارای استعلام است که در واقعیت اینطور نبود.
به گفته وی، برای برخی از این مدارک تا ۱۵۰ میلیون تومان از سوی جاعلان و شبکه آنها درخواست میشد که بسته به نوع مدرک، مقطع تحصیلی و دانشگاه متفاوت بود.
رئیس پلیس عملیات ویژه پلیس آگاهی همچنین به تبلیغات افراد مشهور برای این شبکه های جعل اشاره کرد و گفت: قطعا این افراد پیگرد قانونی خواهند شد و فعالیت تبلیغاتی آنان مصداق مشارکت در جرم است.
سرهنگ آذین به دستگیری بخشی از این مجرمان و جاعلان اشاره کرد و افزود: برخی نیز هنوز دستگیر نشدند اما شناسایی و تحت تعقیب هستند.
این مقام انتظامی به درخواست هزینه های دلاری برای این مدارک جعلی تحصیلی اشاره کرد و توضیح داد: مشتریان این موارد عمدتا از کشورهای منطقه و همسایگان بوده است.
رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا همچنین هشدار داد، هیچ مدرک رسمی هیچ دانشگاهی قابل خرید و فروش نیست و باید با زحمت به دست آمده باشد.
سرهنگ آذین همچنین به کشفیات چهار ماهه اخیر امسال پلیس آگاهی در حوزه کلاهبرداری و جعل سند اشاره کرد و افزود: طی این مدت ۱۰ باند و ۴۰ متهم دستگیر شدند که ارزش پرونده های کشف شده به ۱۰۲ هزار میلیارد تومان میرسد.