به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری آناتولی، پنی وانگ، وزیر خارجه استرالیا گفت: کانبرا میخواهد گامهای بعدی را برای آتشبس در غزه بردارد و از برقراری صلح در این باریکه اطمینان یابد.
وانگ پس از اینکه ۳۱ نفر از جمله شهروندان استرالیایی، از طریق گذرگاه رفح در مرز فلسطین و مصر، غزه را ترک کردند، گفت: استرالیا در درخواست های خود برای ایجاد دسترسی ایمن، پایدار و فوری به کمک های بشردوستانه برا ساکنان غزه صریح بوده است، بنابراین کمک های ضروری می تواند به افراد نیازمند برسد و غیرنظامیان از امنیت برخوردار شوند.
وی افزود: همه ما میخواهیم گامهای بعدی را برای آتشبس برداریم، اما این آتشبس نمیتواند یک طرفه باشد.
وزیر امور خارجه استرالیا گفت: تاکنون دولت استرالیا خروج ۶۲ نفر از شهروندان خود از غزه را امکان پذیر کرده است.
دفتر رسانه ای در غزه روز یکشنبه اعلام کرد که تعداد قربانیان حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۷ اکتبر (۱۵ مهر) به ۱۳ هزار نفر از جمله بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ کودک و ۳ هزار و ۵۰۰ زن رسیده است.
این سازمان در بیانیه ای اعلام کرد: تعداد مجروحان از ۳۰ هزار نفر فراتر رفته است که بیش از ۷۵ درصد آنها کودک و زن هستند.
این گزارش افزود: تعداد افراد ناپدید شده از ۶ هزار نفر گذشت که به نظر میرسد بیشتر آنها زیر آوار ساختمان های فروریخته مانده باشند.
رژیم صهیونیستی همچنین سوخت، برق و آب غزه را قطع کرده و ارسال کمکها را در این منطقه باریک که از زمان حمله غافلگیرانه گروه فلسطینی حماس در ۷ اکتبر (۱۵ مهر) با حملات بی وقفه هوایی و زمینی کاهش داده است.
تل آویو درخواست های فزاینده برای آتش بس تا زمان آزادی اسرای حماس را رد کرده است.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه گفت که فقط با آتش بس موقت و تنها در ازای آزادی اسرا موافقت خواهد کرد.