گچساران- ایرنا - فرماندار باشت گفت: ایمن سازی جاده ارتباطی حادثه خیز باشت به چرام در محل روستاهای لار به شاه بهرام یکی از مهمترین طرح های در دست اجرای در این شهرستان است که می طلبد ، موانع فرا روی این پروژه مهم در اسرع وقت برطرف شود.

ایمن سازی جاده ارتباطی حادثه خیز باشت به چرام در محل روستاهای لار به شاه بهرام از مطالبات دیرینه مردم کهگیلویه و بویراحمد است که با پیش بینی اعتبار از محل سفر دور اول رئیس جمهور به استان در مسیر تحقق قرار گرفت.

نادر گرامی روز سه شنبه گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بهسازی و ایمن سازی محور لار-شاه بهرام باشت با اعتبار یکهزار و ۱۳۰ میلیارد ریال هم اکنون در دست ساخت است.

وی تصریح کرد: برای طرح بهسازی جاده لار به شاه بهرام مسیری به طول ۶ کیلومتر و عرض ۱۱ متر ایمن سازی و نقاط حادثه خیز آن برطرف خواهد شد.

گرامی عنوان کرد: این طرح بیش از۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و براساس برنامه ریزی انجام گرفته تا پایان ۱۴۰۲ به بهره برداری می شود.

وی ابراز کرد: هم اکنون بیش از ۱۵ دستگاه ماشین آلات راهسازی از سوی پیمانکاران بومی در این پروژه فعال است.

فرماندار باشت گفت: با پیگیری های انجام شده موانع فرا روی این طرح از جمله پایه های برق جابجا خواهد شد که این امر در روند اجرایی این طرح نقش مهمی خواهد داشت.

گرامی ادامه داد: اداره برق شهرستان باشت مکاتبات و طراحی های لازم برای جابجایی این پایه های برق را انجام داده و اداره راه با انتخاب پیمانکار می تواند اقدام به جابجایی این پایه ها کند.

وی با بیان اینکه هم اکنون طرح بهسازی ایمن سازی محور لار-شاه بهرام باشت در قالب ۲ قطعه در دست اجراست گفت: قطعه اول این طرح با اعتبار۱۳۰ میلیارد ریال و قطعه دوم با اعتبار یکهزار میلیارد ریال از محل سفر رئیس جمهور در دست اجراست.

گرامی اظهار کرد: مدت پیمان پروژه یک دوره ۲۴ ماهه است و عملیات اجرایی این طرح در شهریور سال گذشته آغاز شد.

فرماندار باشت ابراز کرد: در طرح ایمن سازی جاده باشت به چرام (لار به شاه بهرام)ساخت هشت ابنیه فنی در فاز دوم و ۲ پل به مساحت ۲۴ متر در فاز نخست پیش بینی شده است.

وی گفت: تکمیل طرح ایمن سازی این جاده نقش مهمی در کاهش تصادف های جاده ای و تردد آسان مردم شمار زیادی از ساکنان روستاهای این شهرستان دارد.

۲۰ درصد راههای روستایی این شهرستان معادل ۷۰ کیلومتر خاکی و دارای شرایط نامناسب است.

افزون بر ۳۶۰ کیلومتر راه روستایی در این شهرستان وجود دارد که تاکنون ۲۹۰ کیلومتر بهسازی و آسفالت شده است.

بیش از ۲۰ روستا در مناطق مختلف این شهرستان از جمله حوزه پیچاب، هزیم میانه، دیمکوه شوش ، چشمه دره، مهدی آباد، ملی تم و سلطان آباد فاقد راه آسفالته است.

شهرستان باشت دارای۱۲۰ روستا دارد که از این تعداد ۱۱ روستا دارای جمعیتی بیش از ۵۰ خانوار و ۴۴ روستا دارای جمعیتی بیش از ۲۰ خانوار است.