«مختار احمدی» روز چهارشنبه به ایرنا افزود: از محل تسهیلات مشاغل خانگی برای استان کرمانشاه امسال ۶۵۰ میلیارد ریال تصویب شده بود در حالی که تاکنون ۷۱۰ میلیارد ریال پرداخت کرده ایم.
وی اظهار کرد: بانک رفاه با پرداخت ۱۱۱ میلیارد ریال ۹۸ درصد سهمیه تعیین شده را جذب کرده، بانک توسعه تعاون به میزان ۱۱۷ میلیارد ریال ۶۷ درصد، بانک ملی ۲۶۱ میلیارد ریال به میزان ۶۳ درصد بیشترین درصد جذب را داشته اند و بانک قرض الحسنه مهر با ۶۲ درصد، بانک ملت ۳۶ درصد، بانک صادرات ۲۳ درصد، بانک تجارت ۱۷ درصد و پست بانک هشت درصد جذب نموده اند.
وی در ادامه به عملکرد اشتغال ثبت شده در سامانه رصد استان در سال جاری اشاره کرد و گفت: تعداد کل تعهد اشتغال استان در سال جاری ۳۴ هزار و ۵۱۷ فرصت شغلی است که بر اساس داده های سامانه ملی رصد تاکنون ۲۵ هزار و ۷۱۱ فرصت شغلی آن به میزان ۷۴ درصد ثبت شده است.
احمدی همچنین بیان کرد: بیشترین اشتغال به ترتیب توسط دستگاه های اجرایی؛ صنعت، معدن و تجارت با هشت هزار و ۲۸۹ فرصت شغلی، کمیته امداد با سه هزار و ۳۵۶ و جهاد کشاورزی با سه هزار و ۱۴۶ ایجاد شده است.
به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.
استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر میگیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایینتر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.
بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد بیش از ۳۸ هزار نفر معادل ۳۹ درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند که به دلیل نداشتن مهارت کافی، نتوانستند شغلی پیدا کنند.