به گزارش ایرنا، سردار "علیرضا دُر"، چهارشنبه شب در کارگروه مدیریت جامع حوزه های آبخیز استان یزد افزود: آب سیل با توجه به سیاست پیشینیان و اجداد شما و تجربه ای که بوده است باید در این منطقه تهنشین شده و قنوات و سفره های زیر زمینی را تامین کند و نباید در این منطقه اجازه ساخت و ساز و کانون برداشت و شن و ماسه صادر می شد که باید اصلاح و از برداشت جلوگیری گردد.
وی گفت: در مورد چاه های غیرمجاز استان یزد نیز باید زمان بندی آن مشخص شده و با آنها برخورد شود همچنین چهار فرمانداری در این استان نسبت به تشکیل جلسات مرتبط با حوزه آبخیز داری اقدام نکرده بودند که باید پیگیری و انجام شود.
دُر با بیان اینکه لایروبی پلها و مسیرهای رودخانه و آزادسازی معابر نیز باید در دستور کار قرار گیرد، ادامه داد: برخی از اقدامات انجام شده توسط دستگاههای اجرایی با حوزه آبخیزداری تناسب ندارد و لذا انتظار داریم که فعالیت های انجام شده خارج از حوزه آبخیزداری انجام نشود.
وی ادامه داد: معادنی هم در برخی از حوزه های آبخیز قرار دارد که برخی از آنها باید تعطیل شوند و لازم است جلسه فوق العاده برای این حوزه ها تشکیل و تصمیم گیری شود.
جانشین قرارگاه جهادی توسعه و پیشرفت همه جانبه وزارت کشور گفت: برخی از اقدامات، بر روی حوزه های آبخیز اثر منفی دارد و باعث به وجود آمدن خلل در این مناطق شده و همه اقدامات و برنامه ریزی ها را خنثی می کند و لذا باید در این مورد نیز توجه لازم صورت گیرد.