به گزارش ایرنا،سال ۱۳۸۹ بود که اتاق اصناف یاسوج یک قطعه زمین به مساحت ۶ هکتار در منطقه موردراز در حومه شهر یاسوج از محل آورده های اصناف شاغل خریداری کرد تا به مشکل نابسامانی واحدهای صنفی خدمات خودرویی در این شهر برای همیشه خاتمه داده شود اما پس از ۱۳ سال زمین مذکور مساله ساز شده و دست متقاضیان در حنا مانده است.
واحدهای صنفی خدمات خودرویی شهر یاسوج که ۹۰ میلیون ریال در آن سال پرداخت کرده اند از بلاتکلیف بودن سرمایشان و اینکه چاره ای جز پرداخت اجاره بهای سنگین ندارند گلایه مند هستند و از مسوولان می خواهند تا به این موضوع مهم رسیدگی شود.
شهروندان ساکن مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد نیز از مستقر بودن اصناف خدمات خودرویی، تعویض روغنی، مکانیکی و تعمیرکاران که اکنون در نقاط مختلف یاسوج پراکنده هستند ناراضی اند و تاکید می کنند این نابسامانی افزون بر اینکه رفاه آنان را با مشکل مواجه کرده سیمای نازیبایی به این شهر گردشگرپذیر داده است.
گلایه تعمیرکاران
یکی از تعمیرکاران خودرو مستقر در شهر یاسوج می گوید که سیزده سال پیش ۹۰ میلیون ریال در قالب سه قسط ۳۰ میلیون ریالی در فاصله کمتر از چهار ماه برای انتقال به شهرک خودروسازان پرداخت کرده ام و هنوز هم بخش قابل توجهی از درآمد خود را صرف پرداخت اجاره بهای محل کارگاه می کنم.
امید علیزاده با اشاره به اینکه جدیت مسوولان برای ساخت این شهرک کارگاهی به اندازه ای بود که حتی گروهی از فعالان خدمات خودرویی شهر یاسوج به علت پرداخت نکردن هزینه زمین جریمه نقدی شدند پرسید: چرا این طرح هنوز اجرایی نشده است.
وی بیان کرد:پیگیری های فراوانی از مسوولان به ویژه در استانداری کهگیلویه و بویراحمد انجام داده ایم اما آن طور که مسوولان می گویند احداث شهرک کارگاهی خدمات خودرویی شهر یاسوج همچنان لنگ زمین محل اجراست.
نارضایتی شهروندان
یکی از شهروندان ساکن شهر یاسوج می گوید که مستقر شدن واحدهای صنفی خدمات خودرویی باعث اشغال پیاده روها و اخلال در رفت و آمد شهروندان شده است.
رویا حسن زاده افزود: قرار داشتن کارگاه های تعمیر خودرو در جنب واحدهای صنفی عرضه کننده مواد غذایی مانند کافی شاب ها،رستوران ها هم از نقطه نظر بهداشتی و از نگاه بصری ناموزون است و ضرورت دارد در این خصوص چاره اندیشی شود.
یکی از شهروندان ساکن نزدیک کارگاه های تعمیرات خودرویی در شهر یاسوج می گوید که صدای حاصل از این واحدهای صنفی منجر به مزاحمت برای خانواده من شده است.
مریم عباسی افزود: صدای حاصل از خدمات تعمیرکاران خودرویی که در همسایگی واحد مسکونی ما قرار دارد خواب و آرامش را ما گرفته است.
موانع احداث شهرک کارگاهی خدمات خودرویی
رئیس اتاق اصناف مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد می گوید که مانع اصلی احداث شهرک کارگاهی خدمات خودروی یاسوج نزدیکی آن به لوله فشار قوی گاز است.
مهرداد الهی افزود: به تازگی شرکت گاز منطقه پنج استان فارس براساس نامه ای مکتوب اعلام کرده براساس قانون حریم شبکه فشار قوی گاز که منطقه مذکور از آن گذشته ۲۵۰ متر است که این مهم ۱۵۰ متر با لوله فشار قوی گاز فاصله دارد.
وی تاکید کرد:متولیان باید در خصوص میزان حریم شبکه گاز فارس اطلاع رسانی بیشتری انجام دهند.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد:تصمیم گیری برای راه اندازی شهرک خدمات خودرویی شهر یاسوج به سال ۱۳۸۹ برمی گردد و در آن زمان یک قطعه زمین در منطقه مورد راز خریداری شد.
الهی تصریح کرد:از زمان خریداری این زمین تاکنون ۹ استعلام از دستگاه های اجرایی مختلف مانند منابع طبیعی،محیط زیست، شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمدد،جهاد کشاورزی و سایر متولیان اخذ شده است.
وی تاکید کرد: تاکنون ۹۰ میلیارد ریال برای خریداری و تسطیح این زمین هزینه شده است.
الهی تاکید کرد: با توجه به اینکه زمین خریداری شده درجه ۲ بوده و نیازمند تسطیح سال گذشته با سرمایه گذاری ۳۵ میلیارد ریالی این مهم انجام شده است.
ریحان بهادر، مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد گفت: استعلام های شرکت گاز چند سال پیش و برای مدت زمان ۶ ماه صادر می شود و طولانی شدن اجرای طرح منجر به این اخلال شده است.
سخن آخر
ساماندهی کارگاه های خدمات خودرویی شهر یاسوج به علت ارتباط آن با رفاه عمومی،آسایش گردشگران و کاهش هزینه های افرادی که سال ها پیش در این خصوص سرمایه گذاری کرده اند نیازی ضروری است که انتظار می رود متولیان امر در این خصوص چاره ای عاجل بیاندیشند.