به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، انسیه خزعلی شامگاه شنبه در پایان همایش بینالمللی اشک مریم در جمع خبرنگاران با اشاره به حرکت و واکنش کشورهای مختلف در قبال فجایع غزه اظهار داشت: قطعا وقتی فشار افکار عمومی بر رژیم صهیونیستی زیاد شود نمیتواند دست به هر جنایتی بزند. همانطور که با ما حرکتهایی که در سطح جهان شاهد بودیم نتوانست به برخی از اهداف خود برسد و شاید تنها دستاوردی که داشت کشتن کودکان و زنان بود.
وی ادامه داد: متاسفانه این درد بزرگی است اما این رژیم نتوانست به آن اهدافی که برای مهاجرت دادن و از بین بردن حماس و مقاومت بود دست پیدا کند.
خزعلی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره ضربه فنی شدن رژیم صهیونیستی و نقش زنان در این حماسه فلسطینی گفت: این نقش بسیار پررنگ و موثر بود. اگر زنان نبودند و مقاومت آنان نبود این رویداد بزرگ، رخ نمیداد. نمونهاش را در زنانی که از زندان آزاد شدند میبینید. با این که آنها را تهدید کرده بودند و از آنها خواسته بودند جشن نگیرند و مصاحبه نکنند، هم پیروزی خود را با صدای بلند اعلام میکنند و هم نشان می دهند که مقاومت ادامه دارد. اینان بیان می کنند که خسته نشدهاند و ایستاده اند و همچنان به دنبال پس گرفتن سرزمین خود هستند.
وی درباره اقدامات معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در حمایت و اعلام همبستگی با زنان غزه گفت: اقدامهایی را در سطح بینالملل با نامههایی که برای دستگاههای بینالمللی فرستادیم انجام داده ایم و نیز همبستگی خود را با گروههای مختلف در سطح بینالملل اعلام کردیم و در تلاش هستیم صدای مقاومت زنان را به همه کشورها خصوصا کشورهای اسلامی برسانیم. ان شالله بنا داریم این ارتباط را با کشورهای اسلامی و مقاومت و خصوصا زنان کشورهای حوزه مقاومت اعلام کنیم. البته موضع رسمی که دولت میگیرد از طریق وزارت خارجه است و ما در بخش زنان در سازمان همکاری های اسلامی حرکت خیلی خوبی را داشتیم و کشورهای زیادی این همدلی و همراهی را با ایران داشتند و انشالله مقدمه ای برای ارتباطات بیشتر با این کشورها است و در تلاش هستیم تا بتوانیم جلسات مستمری را در ارتباط با دفاع از مظلوم داشته باشیم.
برداشت درستی از صحبتهای من در آن جلسه نشد
خزعلی درباره اظهارات اخیر خود در خصوص زنان طلبه و سلبریتیسازی از میان اینها و این که آیا معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برنامه مشخصی در این رابطه دارد، گفت: قبلا هم عرض کردم و در خبرگزاری ها منتشر شده است؛ برداشت غلطی از آن جلسه منتشر شد. در واقع تقاضا و گلایهای بود که خانمهای طلبه مطرح کردند که با استعدادی که ما داریم پشتیبانی لازم نمیشود و این توان را داریم که در برخی از عرصههای هنری فعال باشیم.
وی افزود: طبیعتا در همه عرصههای هنری ممکن است ما استعدادهای ناشناختهای داشته باشیم؛ در هنر، شعر و ادبیات، ورزش. اگر میخواهیم قهرمانان و نخبگان خود را شناسایی کنیم هیچ تفاوتی نمیکند این نخبگان دانشجو، کارگر، طلبه و معلم باشد. در هر قشر و صنفی میتوانیم بانوانی مستعد داشته باشیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری اظهار داشت: وظیفه نظام و دولت است که استعدادها را شناسایی و از آنها هم حمایت کند. در آن جلسه، بحث بازیگری مطرح نبود بلکه درباره فیلمنامهنویسی، کارگردانی و تربیت بازیگری و آن چیزی که در حیطه کار فرهنگی است، بود که گفتیم پشتیبانی در حدی که در توان ماست، انجام میشود که در معاونت زنان محدود و ستادی است و خود وارد هیچ گونه حرکت اجرایی نمیشود بلکه حلقه وصلی است و کسانی که متخصص امر و در سینما پیشکسوت هستند، معرفی میکند.
امیدواریم سازمان ملل پاسخ مثبت دهد
وی درباره درخواست اخراج رژیم صهیونیستی از کمیسیون امور زنان سازمان ملل که توسط معاونت امور زنان پیگیری میشود در چه مرحله ای است اظهار داشت: درخواست مان را فرستادیم و امیدواریم پاسخ مثبت دریافت کنیم و ما هم در حال رایزنی هستیم انشالله بتوانیم آن را به مراحل اجرایی نزدیک کنیم اگر چه میدانید وضعیت در سازمان ملل چگونه است و بسیاری از درخواست هایی که بهحق بوده با وتو روبه رو شده است. امیدواریم این بار با صدای مردم غزه، مردم مظلومی که صدایشان حدی دارد شنیده میشود با بلند تر شدن این صدا بتوانیم حرکت عملی داشته باشیم.