به گزارش ایرنا، آرش حبیبی نماینده هیئت وزنهبرداری استان فارس که بهعنوان هیئت برتر در مسابقات جهانی وزنهبرداری جوانان جهان در مکزیک حضور داشت روز یکشنبه پس از بازگشت تیم ملی در جمع خبرنگاران در خصوص میزبانی مکزیکیها از این دوره از رقابتها و صحبتهای مطرح شده در خصوص منع استفاده وزنهبرداران از گوشت، اظهار داشت: به لحاظ غذایی همه تیمهای حاضر در مسابقات به کیفیت غذاها اعتراض داشتند و کیفیت غذاهای سرو شده در مکزیک بسیار بد بود.
وی در پاسخ به این سوال که علت چه بود، گفت: وقتی دلیل این موضوع را پیگیری کردیم، عوامل اجرایی فدراسیون بینالمللی عنوان کردند که گوشت مکزیک حاوی مواد نیروزاست که در لیست مواد ممنوعه قرار دارد و به همین دلیل اجازه سرو این ماده غذایی و استفاده وزنهبرداران از گوشت در مکزیک را ندادند. بنابراین صرفا ماهی و گاهی مرغ سرو میشد که کیفیت غذایی بسیار پایینی داشت.
اما این که آیا این مسئله برای وزنهبرداران از جمله نمایندگان ایران اذیتکننده نبود، مسئلهای است که حبیبی در پاسخ به آن گفت: خدا را شکر با مدیریت ربیعی سرپرست تیم، غذا از بیرون تهیه شد ولی با این حال تجربه سرو نشدن گوشت در مکزیک برای همه جالب و عجیب بود.