«بهرام پرویز نژاد» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای اجرای تعویض این ۱۰۰ کیلومتر خطوط مسی به کابل خود نگهدار آلومینیومی در مجموع بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی اظهار کرد: اولویت اول در اجرای این پروژه مسیرهایی است که احتمال وقوع سرقت سیم در این مناطق زیاد بوده یا سرقت سیم اتفاق افتاده است.
مدیر شبکه برق سرپل ذهاب در ادامه گفت: دومین اولویت مسیرهایی است که دارای ضعف برق هستند که با تعویض سیم، هم ضعف برق از بین رفته و هم شاهد کاهش تلفات شبکه در این مناطق خواهیم بود.
پرویز نژاد با بیان اینکه هم زمان با اجرای این طرح در نقاطی که شبکه فرسوده بوده کار ترمیم نیز همزمان انجامشده، گفت: کاهش قابلتوجه تلفات، افزایش کیفیت برق منطقه، افزایش رضایتمندی مشترکین، افزایش ایمنی کارکنان و مشترکین و جلوگیری از تخریب طبیعت ازجمله مزایای این پروژه هست.
وی افزود: اجرای این طرح عظیم هم به کاهش تلفات انرژی کمک زیادی کرده و امکان تحویل انرژی در نقطهای در داخل شهر فراهم شده است.
وی از دیگر مزایای این طرح را پایداری شبکه برق، نوسازی شبکه برق، کاهش سرقت شبکه سیمی برق و کاهش افت فشار برق بیان کرد.
هم اکنون در شهرستان سرپل ذهاب ۳۲ هزار مشترک اداره برق هستند.
شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستاها در حریم مرز واقع هستند.