به گزارش ایرنا " سید محمد مهدی هاشمی " روز یکشنبه در نشست با مدیران شرکت پالایشگاه گاز فجر جم اظهار کرد: کاهش انتشار این نوع گازها موجب پایداری هوای پاک ، بهبود مناسب و قابل موثر محیط زیست در منطقه و محیط پیرامونی محسوب می شود.
وی افزود: ترکیبات اسیدی جز جدایی ناپذیر گازهای استحصالی از چاه و مخازن گازی است.
مدیرعامل شرکت پالایشگاه گاز فجر جم اظهار کرد: : این ترکیبات در فرایند شیرین سازی گاز از آن جدا شده و در کوره های زباله سوز تغییر شکل یافته و به گازهای کم خطر و غیر آلاینده تبدیل می شود.
وی ادامه داد: هرچند انتشار این نوع گازها به لحاظ عملیاتی طبیعی و نرمال به نظر میرسد اما همکاران مختصص این شرکت در واحدهای مهندسی و HSE اقدام به اصلاح و بهبود فرایند شرایط فعلی نموده و توانسته اند میزان انتشار گازهای اسیدی را کاهش دهند.
شرکت پالایش گاز فجر جم از سال ۱۳۶۷ برای تصفیه گاز میدان های گازی نار و کنگان واقع در منطقه جم و ریز در شرق استان بوشهر مورد بهره برداری قرار گرفته است.
این شرکت ابتدا برای تصفیه گاز طبیعی با ظرفیت روزانه ۸۵ میلیون استاندارد متر مکعب طراحی شده بود که در سال ۱۳۷۹ با اجرای طرح افزایش ظرفیت تولید گاز پالایشگاه به ۱۱۰ میلیون استاندارد متر مکعب در روز رسید و در سال ۱۳۸۹ با انتقال گاز پارس جنوبی به پالایشگاه ظرفیت گاز تولیدی این شرکت به ۱۲۵ میلیون استاندارد متر مکعب در روز افزایش یافت .