به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس فدراسیون کبدی روز یکشنبه در مجمع انتخابات رئیس هیات کبدی کردستان در سنندج اظهار کرد: فدارسیون دارای برنامه های راهبردی برای تقویت و توسعه ورزش کبدی در کشور است.
عباس اورسجی، هیات های کبدی استانی را یک فدراسیون در مقیاس کوچکتر توصیف کرد و از رئیس جدید هیات کبدی کردستان خواست برنامه هایش را عملی کند.
وی بر لزوم استفاده از ظرفیت و امکانات دیگر دستگاه های استان به ویژه آموزش و پرورش تاکید کرد و افزود: از سالن و تجهیزات آموزش و پرورش می توان برای توسعه ورزش کبدی بهره برد.
رئیس فدراسیون کبدی خواستار همگرایی و انسجام بین اعضای هیات کبدی کردستان شد و اضافه کرد: استعدادهای بسیار خوبی در استان کردستان وجود دارد که باید برای موفقیت این رشته از آنان استفاده کرد.
اورسجی با بیان اینکه مسیر رسیدن به تیم های ملی برای ورزشکاران کبدی بسیار مهیاست، ادامه داد: رئیس هیات باید به سمت تحول و خلاقیت قدم بردارد تا در کارش موفق شود.
لزوم به روز بودن دانش مربیان
سرپرست اداره کل ورزش وجوانان کردستان هم گفت: برای توسعه هر رشته ورزشی به ویژه کبدی استفاده از نظرات پیشکسوتان و تجربیات آنان ضروری است.
آمنه غلام ویسی یادآور شد: تجهیز مربیان و اعضای هیات کبدی استان به دانش روز، موفقیت در پرورش ورزشکاران را به دنبال خواهد داشت.
وی یکی از مشکلات اساسی همه رشته های ورزشی را ضعف مالی خواند و گفت: تلاش رئیس هیات بر جذب حامی مالی باشد تا شاهد حضور ورزشکاران در مسابقات آسیایی و بین المللی باشیم.
تلاش برای ایجاد ۱۵ باشگاه کبدی
رئیس جدید هیات کبدی کردستان هم، توجه به نیروی انسانی را اساس موفقیت در همه رشته های ورزشی دانست و افزود: داشتن دانش انتقال مبانی این رشته، اتحاد و انسجام بین اعضای هیات، برگزاری مسابقات و لیگ های استانی به صورت پویا و حمایت مالی، عوامل اصلی در موفقیت رشته کبدی است.
محمدسیامک رضاقلی بر لزوم ورود بخش خصوصی و خیرین برای حمایت مالی از ورزش کبدی تاکید کرد و ادامه داد: انتصاب روسای هیات شهرستان ها و پویا کردن آن، ساماندهی کمیته های استانی، آمایش استانی و میزان گرایش مردم به سمت این رشته، توجه ویژه به بخش بانوان و عقد تفاهم نامه با دستگاه های مختلف به ویژه آموزش و پرورش از مهمترین برنامه ها برای توسعه ورزش کبدی است.
وی پیشرفت این رشته ورزشی را نیازمند حرکت به سمت باشگاهی شدن دانست و گفت: تلاش ما این است تعداد باشگاه های فعال را از یک مورد به ۱۵ باشگاه در استان برسانیم.
رئیس هیات کبدی کردستان اضافه کرد: در حال حاضر ۲۵ کبدی کار سازمان یافته و بیمه شده در کردستان فعالیت دارند که برنامه ما افزایش آنها به ۳۰۰ نفر در سال اول است.