عباس احدپور روز دوشنبه در حاشیه بازدید از بخش های مختلف جمعیت هلالاحمر خراسان شمالی به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۲ هزار و ۱۰۰ خانه هلال در شهرها و چهار هزار و ۹۰۰ خانه هلال در روستاها فعال است.
وی افزود: رویکرد اصلی در راه اندازی خانه های هلال، ارائه آموزش های مقدماتی امداد و نجات برای افراد است تا اعضای این خانه ها در زمان حادثه و رسیدن تیم های تخصصی اقدامات لازم را انجام دهند.
مدیرکل دفتر توسعه خانه های هلال جمعیت هلال احمر اظهار کرد: تلاش داریم تا با برگزاری دوره های آموزشی امداد در خانه های هلال روستاها و شهرها و با توانمندسازی و ارتقای آمادگی مردم، امدادرسانی در حوادث بهتر انجام شود و خسارت ها در سوانح کاهش یابد.
وی افزود: زمان حوادث، زمان طلایی برای نجات افراد حادثه دیده وجود دارد که تا رسیدن تیم ها و افراد متخصص و یا تجهیزات، شماری از افراد باید آموزش لازم را برای کاهش خسارت ها فرا گرفته باشند و اقدامات امدادی را انجام دهند.
احدپور خاطرنشان کرد: اقدامات خانه های هلال تاثیر بسیار زیاد در کاهش خسارت ها و آسیب های حوادث دارد از این رو تلاش داریم تا در هر روستا یک خانه هلال ایجاد و خدمات آن توسعه یابد.
وی گفت: خانه های هلال با مطالبه مسوولان استان از جمله استانداری، فرمانداری و یا دهیاری ها در دستور کار قرار می گیرد و جمعیت هلال احمر مکلف است تا تجهیزات لازم را در این باره تامین و تهیه کند.
راه اندازی خانه هلال تخصصی
مدیرکل دفتر توسعه خانه های هلال جمعیت هلال احمر با اشاره به راه اندازی خانه های هلال تخصصی در استان ها گفت: خانه هلال تخصصی با دبیری یکی از استان ها تشکیل و راه اندازی می شود و بر این اساس ساختار آموزش و ارائه آموزش ها در موضوع های تخصصی توسعه می یابد.
وی گفت: رویکرد دیگر ما، ایجاد و راه اندازی باشگاه خانه هلال در روستاها است، این باشگاه ها در راستای توسعه اقتصادی و درآمدزایی در روستاها فعالیت خواهند داشت و در این زمینه آموزش های لازم در زمینه توسعه و رونق گردشگری و تولید صنایع دستی، ایجاد مشاغل خانگی و مشاغل کوچک ارائه می شود.
مدیرکل دفتر توسعه خانه های هلال جمعیت هلال احمر برای بازدید از بخش های مختلف جمعیت هلال احمر خراسان شمالی به بجنورد سفر کرده است.
خراسان شمالی بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد و در شمال شرق کشور واقع است. ۴۴ درصد از جمعیت این استان در مناطق روستایی سکونت دارند.