به گزارش ایرنا،حمدالله اکوانی روز دوشنبه در نشست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور با روسای و اعضای هیات علمی دانشگاه های کهگیلویه و بویراحمد افزود:سهمیه جذب نخبگان سراسر کشور پنج هزار نفر است که ۲۰۰ نفر آن سهم استان کهگیلویه و بویراحمد است.
وی تاکید کرد که جذب نخبگان و حمایت از آنان به انجام روند کارها و برنامه ها براساس علم صورت می گیرد.
رییس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تاکنون سه هیات اندیشه ورز در بخش های روابط عمومی و رسانه،منابع طبیعی و اقتصاد در استان تشکیل شده است.
رئیس پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت که فعالیت های شرکت های دانش بنیان استان تاکنون در بخش های کشاورزی،منابع طبیعی،انرژی و سلامت در استان فعالیت می کنند.
محسن فرزین با اشاره به اینکه آمایش های علم و فن آوری کهگیلویه و بویراحمد نه مرز دارد و نه محدودییتی برای فعالیت دارد افزود: شرکت های دانش بنیان خوبی در استان فعالیت می کند که نیازمند حمایت دولت هستند.
وی بیان کرد که استان کهگیلویه و بویراحمد با وجود داشتن ۱۴ رودخانه دایمی و پنج هزار حلقه چشمه آب شیرین و ۸۷۰هزار هکتار جنگل ظرفیت های خوبی برای راه اندازی دانشکده منابع طبیعی دارد که تاکنون مغفول مانده است.
فرزین خاطرنشان کرد: نبودن پژوهشکده بلوط و دانشکده گیاهان دارویی از دیگر چالش های استان برای شکوفایی ظرفیت های مغفول منابع طبیعی در استان است.
کمرنگ بودن کرسی های نظریه پردازی،کم فروغ بودن مباحث گفت و گویی در دانشگاه ها،تغییر کف های پذیرش دانشگاه ها از درخواست های اعضای هیات علمی کهگیلویه و بویراحمد در این نشست بود.