به گزارش ایرنا، مشاور رییس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در این آیین، هدف از تشکیل و راهانداری این اندیشکده را تهیه بستههای سیاستی و معرفی ظرفیتهای علمی و تخصصی در استانها عنوان کرد.
موسی پورموسوی افزود: دبیرخانه این اندیشکده در دانشگاه هرمزگان تشکیل شده و سایر دانشگاههای استان نیز پیشتیبان طرحهای ارائه شده هستند.
وی بیان کرد: با راهاندازی این اندیشکده، نخبگان هرمزگانی میتوانند در حوزههای ملی و محلی، طرحها و نظرات خود را به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارائه میدهند.
مشاور رییس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نخبگان استان نیز در حوزههای حسابداری، حقوق عمومی، بهداشت و درمان، اکولوژی و محیط زیست دریایی، توسعه ساحل، اقتصاد، مدیریت کسب و کار و فرهنگی و رسانه در اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری فعالیت میکنند.
اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان هرمزگان دارای ۱۱ عضو است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در راستای تحقق عملی و کارآمد رویکردهای تحولی مجلس شورای اسلامی، اصلاح نظام حکمرانی مبتنی بر چهار اصل کارآمدسازی، شفافسازی، هوشمندسازی و مردمیسازی اداره امور کشور پایهریزی شد و بهمنظور استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان دانشگاهی و تجربه تمامی صاحبنظران، اندیشمندان و محققان کشور برای مسئلهشناسی، معرفی و مدل سازیهای عملیاتی و پیشران در فرآیندهای تصمیمسازی، قانونگذاری و نظارت مبتنی بر رعایت اولویتهای حکمرانی نو و مردمیسازی امور مختلف، طرح ایجاد اندیشکدههای حکمرانی در سطح استانها و کلانشهرها تصویب و اقدام شده است.
این شبکه متشکل از نخبگان، دانشگاهیان و خبرگان اجرایی واجد شرایط هر استان به عنوان بازوی مشورتی و کارشناسی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی است که با مدیریت غیر متمرکز و استقرار در مراکز استانی، بر اساس دستورالعمل ابلاغی، اهداف مدنظر را محقق میکنند.