اسماعیل مهرافزا روز سهشنبه در حاشیه ملاقات مردمی غرب استانداری مازندران در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مهم ترین موضوعات متقاضیان به ترتیب انشعابات آب و برق و گاز، تغییرکاربری و الحاق به بافت، تسهیلات بانکی ، مشکلات ایثارگران و بنیاد شهید، عدم آنتن دهی شبکه مخابرات، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد، معضلات محیط زیست ،
محوز گردشگری، اشتغال و طرح هادی بوده است.
وی به حضور ۱۶ مدیرکل نهادهای اجرایی در ملاقات مردمی امروز دفتر غرب استانداری اشاره کرد و گفت: مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران هم در این ملاقات مردمی حضور داشت که به درخواست های مردمی پاسخ داده است.
مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری مازندران ادامه داد: برآیندها مبین این است که فراوانی موضوعات دیدار مردمی امروز بیشتر در حوزه اختیارات مدیران کل حاضر امروز این دفتر بوده که در واقع مردم دارند خود را با هر مسوولی که هر سه شنبه به این دفتر می آید منطبق می کنند.
وی تصریح کرد: موضوعاتی که مردم غرب مازندران در دیدارهای امروز مطالبه می کنند از لحاظ اجرایی و شرح وظیفه با مدیران کلی به این دفتر می آیند همخوانی دارد و اوضاع دارد بهتر پیش می رود.
مهرافزا گفت: از آغاز فعالیت دفتر غرب استانداری مازندران تا امروز افزون بر پنج هزار درخواست مردمی در سامانه سامد استانداری مازندران متخص این دفتر ثبت شده است.
دفتر نمایندگی استانداری مازندران در اول دی ماه سال گذشته با پیگیری استاندار، با هدف دسترسی آسان مردم غرب استان به مدیران ارشد مرکزنشین در نوشهر راه اندازی شده است.
خطرات جادهای، طولانی شدن رسیدگی به در خواستهای اداری و دسترسی نداشتن آسان به مدیران استانی از دغدغهها و رویاهای دست نیافتنی مردم غرب مازندران بود که با شکل گیری دولت جهادی سیزدهم و استقرار این دفتر گامی مؤثر برای جلوگیری از تمرکز زدایی و توزیع عادلانه خدمات در این خطه غربی مازندران برداشته شد.
غرب مازندران ۲۱ شهر، هزار و ۱۵۰ روستا و هفت شهرستان و افزون بر یک میلیون فر جمعیت دارد. نور. نوشهر، چالوس، کلاردشت، عباس آباد، تنکابن و رامسر در غرب مازندران واقع شدند.