اصفهان ایرنا - مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: این استان ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ میلیون عدد «تخم چشم‌زده» ماهی قزل‌آلا را دارد و قادر است بخش قابل توجهی از آن را صادر کند.

محمد رضا عباسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا به عنوان یک محصول راهبردی در تامین گوشت سفید به شمار می رود و در صورت حمایت می‌توان میزان قابل ملاحظه ای از آن را صادر کرد.

وی با بیان اینکه اصفهان توانایی راه اندازی مراکز مختلف محصولات آبزی را دارد، ادامه داد: این محصول در شهرستان فریدونشهر تولید می شود و قابلیت افزایش تعداد مجموعه‌های تولیدی در سایر مناطق را داریم.

مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی اصفهان تصریح کرد: با تلاش یک شرکت متعلق به بخش خصوصی، اولین محموله تخم چشم زده تمام ماده به تعداد ۲۰۰ هزار قطعه به کشور تاجیکستان صادر کردیم.

عباسی افزود: با همت این مجموعه نمونه صتعن شیلات و حمایت سازمان شیلاتی کشور و استان، عملیات تکثیر و تولید «تخم چشم زده تمام ماده» با همکاری مراکز دانشگاهی حدود پنج سال قبل آغاز شد و اکنون در تمام فصول سال امکان تکثیر آن فراهم است.

وی گفت: به غیر از تاجیکستان، قادریم تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا را به دیگر کشورها نیز صادر کنیم و تا دایره مقاصد صادراتی ما و ارزآوری برای کشور افزایش یابد.

به گزارش ایرنا، به تخم های لقاح یافته ماهی قزل آلا که به اندازه کافی رشد کرده و آماده جابجایی است تخم چشم زده گفته می‌شود.

استان اصفهان سالانه بیش از ۱۰ هزار تُن ماهی خوراکی تولید می‌کند.